Dikkat: Bu Altcoin’den Alacaksanız Pazartesi Gününü Bekleyin!

Büyük altcoin projelerinden biri olan Ripple (XRP) fiyatı yolculuğunda ilginç bir noktada. Altcoin, geri dönen boğaların ve azalan düşüş eğiliminin belirtilerini gösteriyor. Bu gelişmeler hafta sonu merkezli olabilir ve yeni hafta başladığında geri alınabilirken, yatırımcıların dikkatli olması gerekiyor.

Altcoin fiyatındaki dalgalanma ivmeden yoksun

Kriptoarena.com olarak da bildirdiğimiz gibi, Ripple fiyatı, son iki ayda 0.381 dolar direnç seviyelerini yaklaşık dört kez değiştirmeye çalıştı ve her seferinde başarısız oldu . En son girişim, XRP’nin yukarıda belirtilen engeli aşmasını sağladı ve 0,38 dolardan eşit seviyelerin üzerinde duran likidite topladı. Ancak ivme eksikliği, XRP fiyatının düşmesine neden oldu. Bununla birlikte, altcoin 0,381 dolara yakın işlem gördüğü için boğalar iyi bir mücadele veriyor gibi görünüyor. Bitcoin boğaları rüzgarı lehine değişirse, XRP token’in yükseldiğini görme şansımız da yüksek.

Bu özel durumda, XRP fiyatı 0,381 dolarlık engeli bir destek tabanına çevirmeyi başarırsa, bu bir yükseliş satın alma fırsatının sinyalini verecektir . Böyle bir gelişme, büyük olasılıkla, yaklaşık yüzde 17 artışla 0,439 dolar seviyeleri takip edecek. İşler Ripple fiyatı için riske girerken, hafta sonu büyük olasılıkla çok fazla oynaklık üretecek. Bu nedenle, yatırımcıların fark edilebilir bir plan için Pazartesi gününü beklemeleri gerekiyor. Bununla birlikte, XRP fiyatı 0,340 dolar destek seviyesinin altına düşerse, yatırımcıların yükselişe geçmesi için 0,287 ila 0,311 dolar talep bölgesinin yeniden test edilmesini beklemeleri gerekir.

Günlük grafikte XRP incelemesi ve kritik seviyeler

Daha yüksek tepelerin ve daha yüksek diplerin oluşumundan kaynaklanan yükseliş yapısı aşağıdaki grafikte görülebilir. Geçen haftanın sonlarında, boğalar 0.37-0.39 dolar aralığında (sarı renkte) direnç bölgesini kırmak için üçüncü girişimlerinde başarılı oldular. Bu, fiyatı 100 günlük hareketli ortalamaya (beyaz) doğru genişletti, ancak ulaşılmadı veya geçilmedi. Ayılar bu seviyeyi savundu ve grafikte sahte bir kırılmayla sonuçlandı. Parite şu anda direnç bölgesinin altında işlem görüyor ve MA100 bu seviyeye yaklaşıyor.

Boğalar XRP’yi 0,41 doların üzerine çıkarabilirse, yükseliş yapısı daha da güçlü olacaktır. Bu direncin üzerinde bir kırılma ve kapanış, 0,5 dolar hedefli bir rallinin başladığının sinyalini verebilir. Buna karşılık, alıcılar 0,33 doların üzerindeki son düşüşü engelleyemezse, yükseliş yapısı geçersiz olacaktır.

  • Temel Destek Düzeyleri: 0,33 ABD Doları ve 0,30 ABD Doları
  • Temel Direnç Düzeyleri: 0,39 ABD Doları ve 0,41 ABD Doları
  • MA20: 0,36 ABD
  • Doları MA50: 0,34 ABD Doları
  • MA100: 0,40 ABD Doları
  • MA200: 0,57 ABD Doları

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!