Bu Altcoin 7 Yeni Ortaklık Duyurdu!

TRON DAO kısa süre önce dünyanın dört bir yanındaki en iyi üniversitelerden genç blok zinciri meraklılarını güçlendirmek için TRON Akademi girişimini başlattı. Yaratıcılar, bir altcoin olan TRON ekosistemindeki erken aşama geliştirme fırsatlarından yararlanmaya davet ediliyor. Mevcut blok zinciri kulüpleriyle ortaklıklar geliştirilmiştir. Ayrıca kampüslerinde yeni kulüpler kurmak isteyen öğrenciler için koçluk desteği de mevcuttur.

Bir altcoin olan Tron’un duyurduğu ortaklıklar

TRON Academy’nin endüstri lideri müfredatı, yeni nesil liderler için kapsamlı bir blok zinciri eğitimi sağlar. Öğrenciler, günlük kullanım sağlamaktan daha fazlasını yapan blok zinciri çözümleri oluşturmaya teşvik edilir. TRON liderleri, dApp’lerin sağlayabileceği hayat değiştiren fırsatları tanımaları için üniversite blok zinciri kulüplerine meydan okuyor. Geliştirici ekiplerini yeni teknolojileri yenilemek ve hayata geçirmek için donatan ve etkinleştiren talimat sağlanır. Beklenti, hem merkezi olmayan bir gelecek için gerekli hem de blok zinciri tabanlı bir web3 dünyasında eğlenceli olan kaynakların yaratılacağıdır.

Şu anda bu altcoin ile ortaklık yapan blok zinciri kulüpleri, yedi üniversite kampüsünde gelişiyor bunlar:

  • Cornell blok zinciri (Cornell Üniversitesi)
  • UCI’de blok zinciri (Irvine’deki California Üniversitesi)
  • Texas blok zinciri (Austin’deki Texas Üniversitesi)
  • Boston Hack’leri (Boston Üniversitesi)
  • Princeton blok zinciri kulübü (Princeton Üniversitesi)
  • Dartmouth blok zinciri (Dartmouth Üniversitesi)
  • Michigan kripto para yatırım kulübü (Michigan Üniversitesi)

TRON Academy atölye etkinlikleri

TRON Academy, TRON Grand Hackathon 2022 “Hacker House” etkinliğinin parçası olarak 12–13 Kasım 2022’de başlatılmıştır. 270’in üzerinde üniversite öğrencisi, TRON ve BitTorrent zinciri üzerinde dApp’ler oluşturmak için tüm hafta sonu çalışan çok sayıda geliştirme ekibi oluşturdu. Kazananlar 100.000 USD ödül havuzunu paylaşmaktadır. Ancak nihai kazananlar, blok zinciri kulüpleriyle zenginleştirici bir topluluk deneyimi yaşamak için kendi kampüslerine dönen tüm takımlardır. 29 Kasım 2022’de Texas blok zinciri kulübünün ev sahipliğinde TRON DAO ile iş birliği içinde University of Texas at Austin’de bir TRON Academy workshop’u düzenlenmiştir. Kriptoarena.com olarak da belirttiğimiz gibi, TRON blok zincirinin teknik olmayan ve teknik bileşenlerinin bir karışımı tartışılmıştır. TRON DAO, UT Austin öğrencilerini, stratejik bir sonraki adım olarak TRON ekosistemine dahil etti. Ayrıca öğrencilere, ilk dApp’leri ve TRON Sanal Makinesi üzerinde akıllı sözleşmeler oluşturabilmeleri için rehberlik edildi.

Bunun gibi workshoplar, TRON Akademi programı büyüdükçe diğer üniversite kampüslerinde yapılacaktır. Bu kasıtlı, dört yönlü yaklaşımla dünya çapında giderek daha fazla sayıda üniversite blok zinciri kulübüyle ortaklık kurmayı hedefliyor bununla birlikte:

  1. TRON ekosistemindeki projeler ile TRON DAO’ya bağlı ortaklarda staj ve işe alım fırsatları mevcut olacak.
  2. TRON DAO liderleri, kulüplerin ve ekiplerin ilgilenen yenilikçileri çekmeye devam edebilmesi için uğraşmaktadır. Bunun için buluşmalar, kaynaklar ve hackathon’lar konusunda yardımcı olmaktadır. Bununla birlikte topluluğun ortak gelişimi için odak noktası olacaktır.
  3. TRON DAO ekibi strateji ve geliştirme konusunda koçluk, seed öncesi ve seed finansmanı için bağlantılar, araştırma raporları, projeler üzerinde iş birliği sunmaktadır. Bununla birlikte kripto projelerinin birlikte geliştirilmesi de bir öncelik olacaktır.
  4. TRON Akademi bağış fonu, ortak üniversitelerdeki araştırma ve geliştirmenin yanında bursların finanse edilmesine yardımcı olacaktır.

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!