Analist İddialı: Bu 3 Altcoin Ayı Piyasasından Güçlenerek Çıkacak!

Bildiğiniz üzere son günlerde kripto para piyasası kötü bir dönemden geçiyor ve birçok proje fiyatında büyük kayıplar yaşadı. Kripto para piyasalarının yakından takip edilen ünlü bir analisti olan altcoin Sherpa, yalnızca belirli bir altcoin grubunun ayı piyasasında hayatta kalacağını belirterek, bu altcoin projelerinin önümüzdeki dönemlerde büyük yükselişler kaydedeceğini aktarıyor. İşte detaylar…

Analist: “Bu altcoin projeleri ayı piyasasından canlı çıkacak!”

Kripto para piyasalarında yakından takip edilen bir analist olan Altcoin Sherpa, 178 bin Twitter takipçisine altcoin projelerinin yaklaşık olarak yüzde 5’inin mevcut ayı piyasasında hayatta kalmasını beklediğini belirtiyor. Analist, birçok kişinin yakından takip ettiği akıllı sözleşme platformu Solana (SOL), Blockchain ölçeklendirme çözümü Polygon (MATIC) ve Blockchain tabanlı video oyunu olan Axie Infinity (AXS)’nin mevcut ayı piyasasını atlatabileceğini düşünüyor. Ünlü analistin sözleri ise şu şekilde:

“Bana göre portföy çeşitlendirmesi olarak altcoin’ler, ayı piyasasında neredeyse her zaman kötü bir fikirdir. Çoğu kripto para birimi düşüş yaşayacak -iyi projeler, kötü projeler- Projelerin yüzde 5’lik bir kısmı mevcut ayı piyasasını kayıp yaşamadan atlatacak ve SOL, MATIC ve AXS’in, BTC’nin dip seviyelerinden sonra iyi bir şekilde toparlanacağını düşünüyorum.”

Daha önce kriptoarena.com olarak fiyatını bildirdiğimiz üzere Solana (SOL), son 24 saat içerisinde 6,7 değer kazanarak, anlık olarak 34,68 dolardan işlem görüyor.

Polygon (MATIC) ise son 24 saat içinde yüzde 10 değer kazandı. Anlık olarak ise 0,394233 dolardan işlem görüyor.

AXS, son 24 saatte yüzde 4’ün üzerinde bir artış yaşadı ve 13.16 dolardan işlem görüyor.

“Birçok proje sonsuza kadar ortalıktan kalkacak”

Ünlü kripto para analisti, birçok projenin sonsuza kadar ortadan kalkacağını belirterek, piyasalarda şimdilik sadece Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH)’a yatırım yaptığını aktarıyor ve bu kripto para birimlerinin güven verdiğini belirtiyor.

“Kötü projeler çöpe atılmaya ve sonsuza dek ortadan kaybolmaya devam edecek. İyi olanlar ise yoluna devam edecekler. Şimdilik sevdiğim bir proje yok, sadece BTC ve ETH’a yatırım yapıyorum. Eğer uzun süreli bir yatırım yapmak istiyorsanız, iyi projeleri tercih edin…”

Bir diğer yandan Bitcoin hakkında da analizlerde bulunan Altcoin Sherpa isimli analist, 18 bin dolarlık desteğin kırılması durumunda yeni bir satış turunun gerçekleşebileceği konusunda yatırımcıları şu sözlerle uyarıyor:

“BTC için bu alan başarısız olursa, 12 bin dolar seviyelerine kadar düşüş yaşayabilir”

Son 24 saat içerisinde yüzde 2 değer kazanan lider kripto para birimi, anlık olarak 20.043,14 dolardan işlem görüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!