Tarih Verildi: Bu 16 Altcoin Delist Ediliyor!

Önde gelen kripto para borsalarından olan Huobi Global 16 altcoin projesi için delist duyurusunda bulundu. Huobi’nin danışmanlığını yapmakta olan, ancak tüm söylentilere göre sahibi olduğu düşünülen TRON kurucusu Justin Sun tweet paylaştı. Justin Sun’ın paylaşımında, kripto para borsasından delist edilme kararı alan altcoin’ler yer alıyor. Kriptoarena.com olarak delist edilecek token’ları sizlerle paylaşıyoruz.

Huobi Global bu altcoin projeleri için delist kararı aldı

Geçtiğimiz haftalarda yaşanan ancak yankıları hala devam eden FTX krizin sonrası birçok borsa bağlantılı altcoin’ler için delist kararı aldı.  Bununla birlikte kripto para piyasasını korumak adına yapıldığı ve topluluğun taleplerinin takip edildiği belirtiliyor. Huobi Global, 25 Kasım 2022 tarihinden itibaren bu altcoin’leri delist ediyor. Listede yer alan token’lar ise şu şekilde; COVA, CVNX, CRO, DGD, EKO, EGS, GET, GSC, NCC, OGO, OCN, SRN, SSP, VVS, WND ve ZNT. Bu token’ların ticaret işlemleri tamamen durdurulacak.

TRON kurucusu Justin Sun, Twitter hesabında yaptığı paylaşımında şu ifadelere yer vererek altcon’leri duyurdu:

Kripto endüstrisini koruma ve topluluğun sesini dinleme çabalarımızın bir parçası olarak Huobi Global, COVA, CVNX, CRO, DGD, EKO, EGS, GET, GSC, NCC, OGO, OCN, SRN, SSP, VVS, WND ve ZNT ticaretini 25 Kasım 2022’de durduracaktır.  

TRON kurucusu yakın zamanda günde 1 Bitcoin alacağını duyurdu

El Salvador Başkanı Nayib Bukele ve Tron blockchain ekosisteminin kurucusu ve Grenada büyükelçisi Justin Sun, yakın zamanda günde 1 Bitcoin alma kararı verdiler. Bu kararla birlikte sahip oldukları BTC birikimlerini daha da artırma planlarını devreye soktular. Tüm bunlarla birlikte, piyasa hareketlerine tepki olarak Bitcoin satın alımı yapmak çoğu uzmana göre akıllıca değil. Bunun yerine belirlenen bir program tarzına göre Bitcoin satın alımı gerçekleştirmek DCA (Dolar Maliyeti Ortalama) adı ile bilinmektedir.

Analistlere göre yapılacak bu hesaplama ile karar verme süreci daha sağlıklı işlemektedir. Özellikle düşüşlerin veya ralli yaşanan dönemlerdeki duygusal durum tetikleyici olabilir. Kripto para analistlerine göre, uzun vadede yatırım yapabilmek ve kazanım sağlayabilmek adına akıllı ve çözümlü adımlar atılmalıdır. Sonuç olarak analistler, piyasaların takip edilmesi gerektiğini ve öngörülemez sonuçlar barındırdığını yeniden hatırlatıyor.

Bukele ve Sun’ın DCA kararı geçtiğimiz haftalarda ciddi sorunları beraberinde getiren FTX borsası sonrası geldi. FTX’in eski CEO’su SBF’in başarısız hamleleri ve dolaşan söylentilerle ayı piyasasını uzattı. Kripto para analistleri bu sürenin en az 1 yıl daha uzamış olduğunu düşünmektedir. 2021 yılında 69 bin dolara ulaşan BTC, o dönemden bu yana yüzde 76 oranında değer kaybı yaşadı. Birçok analist Bitcoin fiyatının 13 bin dolara kadar gitmesinden şüpheleniyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!