BTC, ilk büyük geri dönüşünü görmeden önce 24.000 Dolara yükselebilir

Bitcoin şu anda 16 bin dolar direnç seviyesinin üzerine çıktı. 16 bin direncinin gerçek anlamda yukarı kırılması durumunda BTCnin önümüzdeki günlerde ve haftalarda önemli ölçüde daha fazla kazanç görmesi mümkün.

Bir on-chain analisti alıcılar herhangi bir önemli dirençle karşılaşmadan önce Bitcoinin devam eden rallisinin önemli ölçüde daha da genişlemesini beklediğini belirtiyor.

Bununla birlikte varlığın 350 günlük EMAnın -yaklaşık 24.000 Dolar– ciddi bir direnç göstereceğine ve potansiyel olarak keskin bir düşüşe neden olacağı düşüncesini savunuyor.

Boğalar 16.000 Doları hedeflediği için BTC daha fazla yükselişe geçiyor 

Bitcoin 15.950 Dolar ile % 1in üzerinden işlem görüyor. Boğalar 16.000 Doları aşmak için mücadele verirken bu noktadaki satış baskısı oldukça önem arz ediyor.

Bu seviyede bir reddedilme olursa BTCnin düşüş ile karşılaşması söz konusu olacak. 

Bununla birlikte bu seviyenin üzerinde bir kırılma oldukça olumlu bir tabloyu beraberinde getirecek ve potansiyel olarak tüm zamanların en yüksek seviyelerine doğru bir fırlamanın olmasına yardımcı olacak.

On-chain analiste göre yükseliş yakın

On-chain bir analist yakın tarihli bir tweetde Bitcoinin 350 günlük EMAsını BTCnin düşmeden önce gelecebileceği bir seviye olabileceğini açıkladı.

“BTC için şu anda pek çok gösterge yükselişte fiyatın önümüzdeki günlerde ve haftalarda yükselmesini bekliyorum. Ancak fiyat 350 dma x 2ye (kırmızı çizgi) ulaştığında bu seviyeleri güçlü direnç olarak kullanarak 2016/2017de birden çok kez gördüğümüz gibi bir düzeltme bekliyoruz.”

Daha sonraki bir tweette bu seviyenin 22-24 bin Dolar civarında olduğunu ve bunu kısa vadeli yukarı yönlü hedef haline getirdiğini ekledi.

Mevcut yörünge göz önüne alındığında fiyatın 350dma x 2ye 22-24k civarında yaklaşmasını bekliyorum. Belki de FOMOnun ATH ihlalinden dolayı bir süre orada düzeltme gerekiyor.

Comments (0)
Add Comment