BTC, ETH ve XRP de analiz ve tahminler

BTC / USD

Bitcoin 27 Haziranda yükselen üçgenin eğilim çizgisinin altına indi. Bu kaba bir işaret olan yükseliş kurulumunu geçersiz kıldı. Ayılar şu anda bir direnişe destek olmaktan kaçan trend çizgisini savunuyor. 

BTC / USD çifti trend çizgisinden düşerse ayılar fiyatı 8.825 doların altına düşürmeye çalışacak. Ayılar başarılı olursa 8.638.79 dolarlık küçük bir destek olur ve bu seviye bozulursa 8.130.58 dolara düşüş mümkün görünüyor.

Hareketli ortalamalar Nisan ortasından bu yana ilk kez düşüş eğilimini tamamladı ve nispi güç endeksi negatif bölgede bu da ayıların avantajlı olduğunu gösteriyor.

Parite hareketli ortalamaların üzerine çıkarsa bu düşüş görünümü geçersiz kılınacak. Böyle bir hareket düşük seviyelerde güçlü alımlar önerecek.

 

ETH / USD

Ethereum 27 Haziranda 225.783 dolarlık desteğin altına düştü. Bunu yaparken en büyük altcoin de 16 Nisandan bu yana ilk kez 50 günlük basit hareketli ortalamanın (224 $) altında kırıldı ve kapandı (UTC saati). 

Boğalar şu anda CoinMarketCapte ikinci sıradaki kripto para birimini 225.783 doların üzerine itmeye çalışıyor. 20 günlük üssel hareketli ortalama (230 $) bu direncin biraz üzerinde kalıyor.

Boğalar fiyatı 20 günlük EMAnın üzerinde itebilirse parite 253.556 dolara yükselecek.

Tersine fiyat her iki dirençten de düşerse ayılar ETH / USD paritesini 216.006 doların altına düşürmeye çalışacak. Başarılı olursa 200 dolara ve ardından 176.112  dolara düşecek.

 

XRP / USD

XRP şu anda azalan bir kanalda işlem görüyor ve her iki hareketli ortalama da aşağı doğru eğiliyor. RSI aşırı satım bölgesine yakın duruyor. Bu ayıların üst ele sahip olduğunu gösteriyor.

Boğalar 27 Haziranda kanalın destek hattına girerek satın almış olsalar da fiyatı düşüşün bir işareti olan kanalın direnç hattına taşımak için mücadele ediyor.

Eğer CoinMarketCapte dördüncü sıradaki kripto para birimi mevcut seviyeleri veya kanalın direnç hattından aşağı dönerse ayılar aşağı harekete devam edecek.

Kanalın destek hattının altındaki bir kırılma satışları yoğunlaştıracak ve olumsuz yönde ilk güçlü destek 0.14 dolar olacak. Bu destek bozulursa düşüş 0.124412 dolara kadar inecek.

Varsayımın aksine eğer boğalar fiyatı kanalın üzerine itebilirse bu bir eğilim değişikliğinin başlangıcına işaret edecek.

Comments (0)
Add Comment