BTC, DOGE, AVAX ve Bu 7 Altcoin İçin Al-Sat Seviyeleri Açıklandı!

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) halen düşüş eğilimi gösterirken DOGE, AVAX ve 7 farklı altcoin için al-sat seviyeleri açıklandı. Detaylar şu şekilde…

Ayılar Bitcoin fiyatını 28.630 doların altına çekmeye çalışacak

Bitcoin, 19 Mayıs’ta 28.630 dolardan güçlü desteği toparladı, ancak boğalar fiyatı düşüş trendi çizgisinin üzerine çıkaramadı. Bu, ayıların henüz vazgeçmediğini ve rallilerde satış yapmaya devam ettiklerini gösteriyor.

BTC/USDT günlük grafiği

Ayılar fiyatı 28.630 doların altına çekmeye çalışacak. Bunu başarırlarsa, BTC/USDT çifti 20 Mayıs’ın gün içi en düşük seviyesi olan 26.700 dolara düşebilir. Bu, boğaların savunması için önemli bir destek çünkü bunu yapmazlarsa parite düşüş trendine devam edebilir. Aşağı yönde bir sonraki destek 25.000 dolar ve ardından 21.800 dolar. Bu varsayımın aksine, fiyat 28.630 dolardan sıçrar ve düşüş trendi çizgisinin üzerine çıkarsa, daha düşük seviyelerde güçlü birikim önerecektir. Alıcılar daha sonra fiyatı 20 günlük üstel hareketli ortalamaya (EMA) (32.332 dolar) yükseltmeye çalışacaklar. Boğalar bu engeli aşarsa, parite 34.823 dolardan yüzde 61.8 Fibonacci düzeltme seviyesine yükselebilir.

Lider altcoin, AVAX gibi düşüş trendinde!

Ayılar, 18 ve 19 Mayıs’ta Ethereum’u (ETH) acil desteğin 1.940 doların altına çekti ancak bu hareketten yararlanamadılar. Boğalar düşüşü satın aldı ancak fiyatı 2.159 dolardan genel dirence itemedi.

ETH/USDT günlük grafiği

Daha yüksek seviyelerde güçlü satışlar, 20 Mayıs’ta fiyatı yükseliş çizgisine çekti. ETH/USDT çifti yükseliş çizgisinin altına düşerse, düşüş 1.700 dolardaki kritik desteğe kadar uzanabilir. Ayılar, düşüş trendinin bir sonraki ayağının başlangıcını önermek için çifti bu seviyenin altına düşürmek zorunda kalacak. Bu varsayımın aksine, eğer fiyat mevcut seviyeden veya 1.700 dolardan yükselirse, düşüşlerde alım önerecektir. Parite daha sonra genel engeli 2.159 dolardan aşmak için bir girişimde daha bulunacak. Bunu başarırlarsa, çiftin dibe vurmuş olabileceğini düşündürebilir.

BNB için kritik al-sat seviyeleri

BNB, son birkaç gündür genel direncin yakınında 320 dolarda konsolide oluyor. Sert bir dirence yakın sıkı bir konsolidasyon, boğaların toparlanmanın devam etmesini bekledikleri için pozisyonlarını terk etmediğini gösteriyor.

BNB/USDT günlük grafiği

Boğalar, fiyatı 320 dolar ile 20 günlük EMA (326 dolar) arasındaki genel direnç bölgesinin üzerine çıkarırsa, bu, BNB/USDT çiftinin dibi görmüş olabileceğini düşündürür. Parite daha sonra 50 günlük basit hareketli ortalamaya (SMA) (381 dolar) doğru kuzeye doğru yolculuğuna başlayabilir. Tersine, fiyat genel dirençten düşerse ve 285 doların altına düşerse, boğaların vazgeçtiği ve pozisyonlarını kapatabileceği anlamına gelir. Bu, pariteyi 265 dolara ve ardından kritik desteğe 211 dolara çekebilir.

Ripple, destek bölgesinden sıçradı!

Ripple (XRP), 19 Mayıs’ta 0,40 ila 0,38 dolarlık destek bölgesinden sıçradı, ancak boğalar genel direnci 0,45 dolardan temizleyemedi. Bu, boğalar düşüşlerde alım yaparken, ayıların genel direnç seviyeleri yakınında satış baskılarını sürdürdüklerini gösteriyor.

XRP/USDT günlük grafiği

Fiyat düşmeye devam ederse ve 0,38 doların altına düşerse, XRP/USDT çifti 0,33 dolara düşebilir. Bu, göz önünde bulundurulması gereken önemli bir seviye çünkü bunun altında bir kırılma, düşüş trendini yeniden başlatabilir. Parite daha sonra 0,24 dolara düşebilir. Bu varsayımın aksine, fiyat bir kez daha destek bölgesinden çıkarsa, alıcılar pariteyi 0,50 dolara itmeye çalışacak. Bu seviyenin üzerinde bir kırılma ve kapanış, paritenin dibi görebileceğinin ilk göstergesi olacaktır. Yukarı yönde bir sonraki durak, 50 günlük SMA (0,64 dolar) olabilir.

Boğalar, ADA’daki kritik desteği savunmaya çalışıyor

Boğalar, Cardano’daki (ADA) 0,50 dolarlık desteği savunmaya çalışıyor ancak ayılar, avantajlarından vazgeçme havasında değiller ve her küçük rallide satış yapmaya devam ediyorlar.

ADA/USDT günlük grafiği

Fiyat 0,50 doların altına düşer ve devam ederse, ADA/USDT çifti kritik desteği 0,40 dolardan yeniden test edebilir. Bu, boğaların savunması gereken önemli bir seviye çünkü bunun altında bir kırılma, düşüş trendinin yeniden başlamasına işaret edebilir. Parite daha sonra 0,33 dolara ve ardından 0,28 dolara düşebilir. Bu varsayımın aksine, eğer fiyat mevcut seviyeden yükselirse, alıcılar pariteyi 20 günlük EMA’nın (0,63 dolar) üzerine çıkarmaya çalışacaklar. Bunu yapmayı başarırlarsa, satış baskısının düşebileceğini önerecektir. Parite daha sonra 0,74 dolardan kırılma seviyesine yükselebilir.

SOL’da AVAX gibi düşüş trendi içinde bulunuyor

Solana (SOL) güçlü bir düşüş trendinde. Boğaların 19 Mayıs’ta toparlanma başlatma girişimleri, ayılar daha yüksek seviyelerde satmaya devam ederken başarısız oldu. Ayılar, 20 Mayıs’ta fiyatı psikolojik seviyenin altına 50 dolardan geri çekti.

SOL/USDT günlük grafiği

Fiyat düşmeye devam ederse, SOL/USDT çifti 43 dolara düşebilir. Bu seviye güçlü bir destek görevi görebilir ancak ayılar fiyatı bunun altına çekerse, bir sonraki durak 37 dolar olabilir. Bu seviye de kırılırsa, düşüş 32 dolara kadar uzayabilir. Aksine, fiyat mevcut seviyeden veya destekten keskin bir şekilde yükselirse, boğaların birikimini önerecektir. Alıcılar daha sonra çifti 20 günlük EMA’ya (64 dolar) itmeye çalışacak. Bu seviyenin üzerinde bir kırılma ve kapanış, 75 dolara olası bir ralli için kapıları açabilir.

DOGE, 0,08 dolarlık anlık destekten sıçradı

Dogecoin (DOGE), 18 Mayıs’ta 0,08 dolardan anlık destekten sıçramış bulunuyor ancak toparlanma daha yüksek seviyelerde satışla karşı karşıya kalmaya devam ediyor. Bu, duyarlılığın olumsuz olduğunu ve yatırımcıların her küçük artışta satış yaptığını gösteriyor.

DOGE/USDT günlük grafiği

Fiyat düşmeye devam ederse ve 0,08 ABD dolarının altına düşerse, ayılar şanslarını değerlendirecek ve DOGE/USDT çiftini 12 Mayıs gün içi düşüğü 0,06 ABD Dolarının altına çekmeye çalışacak. Bunu başarırlarsa, düşüş trendinin bir sonraki ayağı başlayabilir ve parite 0,04 dolara düşebilir. Bu olumsuz görüş, fiyat mevcut seviyeden veya altındaki destekten yukarı çıkarsa ve psikolojik direncin 10 dolardan üzerine çıkarsa kısa vadede geçersiz olabilir. Böyle bir hareket, 50 günlük SMA’ya (0,12 dolar) bir toparlanma için kapıları açabilir.

Ayılar, 10,37 doları direnç seviyesine çevirmeye çalışıyor

Polkadot (DOT) 18 Mayıs’ta 10.37 doların altına düştü, ancak boğalar bu düşüşü satın aldı ve fiyatı 19 Mayıs’ta seviyenin üzerine çıkarmaya çalıştı. Ancak, ayılar zeminlerini korudu ve 10.37 doları dirence çevirmeye çalışıyor.

DOT/USDT günlük grafiği

Fiyat 9,22 doların altına düşerse, DOT/USDT çifti destek bölgesini 8 ile 7,30 dolar arasında yeniden test edebilir. Ayılar, düşüş trendinin yeniden başladığını belirtmek için fiyatı bu bölgenin altına düşürmek ve sürdürmek zorunda kalacak. Aşağı yönde bir sonraki destek 5 dolar. Tersine, fiyat destek seviyelerinden geri dönerse, boğalar fiyatı 20 günlük EMA’ya (12 dolar) itmeye çalışacak. Bu seviye güçlü bir direnç görevi görebilir, ancak boğalar bu engeli aşarsa, satıcıların kontrolünü kaybediyor olabileceğini düşündürür. Parite daha sonra 50 günlük SMA’ya (16 dolar) bir ralli girişiminde bulunabilir.

AVAX, düşüş trendinde bulunuyor

Son günlerde Avalanche (AVAX) düşüş trendi yaşıyor. Geçtiğimiz birkaç gündeki fiyat hareketi, genellikle bir devam modeli olarak hareket eden bir flama oluşturdu.

AVAX/USDT günlük grafiği

 

Fiyat flamanın destek çizgisinin altına düşerse, AVAX/USDT çifti kritik desteği 23.51 dolardan yeniden test edebilir. Bu seviyenin altında bir kırılma ve kapanış, düşüş trendinin yeniden başlamasına işaret edebilir. Parite 20 dolara ve ardından 18 dolara düşebilir. Alternatif olarak, fiyat mevcut seviyeden yükselirse, alıcılar pariteyi flamanın üzerine çıkarmaya çalışacaklardır. Bunu başarırlarsa, parite ivme kazanabilir ve 20 günlük EMA’ya (42.35 dolar) yükselebilir. Boğalar, kırılma seviyesine 51 dolardan meydan okumak için bu engeli aşmak zorunda kalacak.

Popüler memecoin SHIB için olası bir ralli mümkün

Shiba Inu (SHIB), son birkaç gündür 0.000010 ile 0.000014 dolar arasında sıkıştı ve bu, boğalar ve ayılar arasındaki kararsızlığı gösteriyor. Bu, boğaların bir dip oluşturmaya çalıştığını ancak ayıların geri tepmenin sürmesine izin vermediğini gösteriyor.

XRP/USDT günlük grafiği

Fiyat 0.000014 doların üzerine çıkarsa, boğaların arzı emdiğini gösterir. Bu, ayıların tekrar güçlü bir meydan okuma oluşturabileceği 0.000017 dolara olası bir rallinin yolunu açabilir. Boğalar, potansiyel bir trend değişikliğini belirtmek için bu direnci kırmak zorunda kalacak. Bu varsayımın aksine, eğer fiyat 0.000010 doların altına düşerse, parite 0.000009 dolardan 12 Mayıs gün içi düşüğüne düşebilir. Bu destek kırılırsa, düşüş 0,000007 ABD Dolarına ve ardından 0,00005 ABD Dolarına kadar uzayabilir. Daha fazla kripto para haberi için Kriptoarena.com web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!