Bonfire (BONFIRE) Nedir?

Bonfire (BONFIRE) nedir? Kriptoarena.com olarak, konu başlığımızı bu makalemizde yanıtlıyoruz. Platform, Bonfire ağında işlem vergisi imkanı sunan bir kripto paradır. Bonfire Token projesi, sahiplerine Staking harici işlem adetleri üzerinden ödül imkanı sağlayan bir Token’dir. Bonfire kullanıcıları al-sat işlemleri ardından Gas ücretlerinin %5’ini geri almaktadır. Platform aynı zamanda getiri üreten sözleşmeler üzerinden kilitlenebilme ve pasif gelir özelliğine sahip bir DeFi projesidir. Token, “Şenlik ateşi” sloganı ile kendine ait bir topluluğu yaratmaktadır. Bonfire Token projesindeki temel amaç; kripto para piyasası için güvenilir ve risklerin az olduğu bir alan yaratmaktır. Bu nedenle projede “şenlik ateşi“ sloganı kullanılmaktadır. Proje, diğer altcoinlerin yüksek işlem ücretleri ve düşük hızdan kaçınmak isteyen kişilere hitap eder. Bu sayede topluluğu kendi projesine davet ederek, en düşük masraf imkanları sunar. Projenin bir diğer amacı, Bonfire Token topluluğunun büyüdükçe daha çok kazanabilmesini sağlayabilmektir.

Avantajları neler?

  • Hız ve düşük masraf: Bonfire, takasa dahil olarak kripto para cüzdanları arasında sınır ötesine gönderilebilmektedir. Her iki işlemde de dakikalık sürede işlem onayı vermektedir.
  • İşlem başı ödül: Bonfire sahipleri projenin amacına uygun şekilde her bir al-sat işlemlerinin ardından işlem masrafının %5’ini kapsayan bir ödül almaktadır.
  • Pasif gelir: Bonfire Token kullanıcıları sözleşmeler üzerinden Token kilitleyip, belirli vade sonunda yeni Token’ler kazanabilme şansına sahiptir.

Dezavantajları neler?

  • Düşük erişilebilirlik: Bonfire Token yalnızca 2 farklı kripto para borsasında listelenmektedir. İşlem hacmi geniş küresel borsalarda işleme girilmesi mümkün değildir.
  • BNB Gas ücreti: Bonfire Token işlemlerinde GAS ücretleri BNB Coin olarak kesilmektedir. Bu nedenle cüzdanlarda ya da hesapların bir kısmı BNB Coin bulundurma şartı oraya çıkmaktadır.
  • Saldırı riski: Bonfire Token sanal cüzdanlarda saklanıyorsa online koşullardadır. Bu durum Token’i ağa gelebilecek saldırıların riski altına sokar. Fakat donanım cüzdanda saklandığında bu problem ortadan kalkmaktadır.

Bonfire (BONFIRE) nedir? Nasıl satın alınır?

Bonfire Token, PancakeSwap ve Decoin borsalarında işleme girmektedir. Bu nedenle yalnızca iki borsadan herhangi birini tercih edip, borsa platformuna erişim sağlanmalıdır. Daha sonra seçtiğiniz borsanın hesap açma adımlarını tamamlayın. Kimlik doğrulama ve onay süreçlerini de tamamlayıp, para yatırma adımlarını takip edin. Son adım olarak istediğiniz bakiye tutarınca BONFIRE alım emri oluşturabilirsiniz. Güvenilir soğuk cüzdan hesaplarınızda saklayın.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!