BNB Grafikleri Alarm Veriyor! Fiyat Ne Kadar Düşebilir?

Kriptoarena.com olarak da bildirdiğimiz gibi, Binance Coin (BNB) fiyatı bir süredir düşüş trendinde ve lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) fiyatındaki son satışlardan sonra düşüş yoğunlaştı. Yatırımcıların, BNB’nin son üç haftadaki düşüş eğilimini ortaya çıkaran hareketlerine yakından dikkat etmesi gerekiyor. İşte ayrıntılar…

Binance Coin fiyatının başka bir satıştan kaçınmak için bir şansı var

Binance Coin (BNB) fiyatı, 10 Ağustos’tan bu yana dört düşük zirve üretti ve bu hareketlerin en düşük seviyeleri yaklaşık 241 dolar ve 257 dolarda eşit düşük seviyeler üretmeyi başardı. Son iki dip ve eşit tepeyi birleştiren trend çizgileri çizildiğinde, oluşumda azalan bir üçgen ortaya çıkıyor. 257 dolarlık eşit düşük seviyelerin bir başka yeniden testi, üçgenin en geniş kısmı ile 257 dolarlık kırılma noktasına arasındaki mesafenin eklenmesiyle belirlenen yüzde13’lük bir düşüş öngören bu kurulumu doğrulayacaktır. Teorik tahmin yöntemi, 224 dolarlık bir hedef ortaya koyuyor. Bu hedef biraz uzak gibi görünse de, yatırımcılar mevcut pozisyondan yaklaşık yüzde 10’luk bir düşüşle 269 dolardan 243 dolara düşmesini bekleyebilirler.

Yalnızca bu seviyenin bir kırılımı, Binance Coin fiyatı için düşüş eğiliminin daha da devam ettiğini gösterecektir. Bu nedenle, yatırımcıların, altcoinin bir sonraki nereye gideceğini anlamak için Binance Coin fiyatının 257 dolarlık tepkisine çok dikkat etmesi gerekiyor. Öte yandan, Binance Coin fiyatı, gelen satış baskısını emer ve yükseliş momentumunda bir artışla üstesinden gelirse , işler daha iyiye doğru değişebilir. BNB, 301 doların üzerinde bir günlük mum çubuğu üretirse , daha yüksek bir zirve yaratarak düşüş tezini geçersiz kılacaktır ve anlatıyı boğaların lehine değiştirecektir. Ancak bu hareketten sonra alıcıların Binance Coin fiyatını 337$’a çıkarmak için bu ivmeyi korumaları gerekiyor.

BNB nedir?

BNB coin ya da eski ismiyle Binance Coin, BNB zincirinin yerel kripto para birimidir. BNB coin, Binance platformu online faaliyetlerine başlamadan 11 gün önce, 2017’de gerçekleşen kripto para arzı (ICO) yoluyla piyasaya sürülmüştür. BNB coin ilk olarak, Ethereum ağında ERC-20 tokenı olarak çıkarılmıştır.

Binance Coin Nisan 2019 tarihinde BNB Beacon Chain’in ve sonrasında Ethereum sanal makinesi destekli BNB Smart Chain’in kullanıma açılması ile kendi zincir yapısına kavuşmuştur. Binance platformunun da yerel hizmet coini olarak ön plana çıkmaktadır. BNB’nin son bir yıllık fiyat performansına baktığımızda, 19.5’lik bir değer kaybı yaşadığı görülmektedir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!