Blockchain birlikte çalışabilirlik çözümü için SIA ve Quant Network birleşimi

Avrupa ödeme platformu SIA ve İngiltere merkezli teknoloji şirketi Quant Ağı finans kurumları için blockchain birlikte çalışabilirlik çözümleri oluşturmak amacıyla iş birliği yapma kararı aldı.

Bu ortaklığın temel amacı Quant Networkün blockchain işletim sistemi Overledgerı SIAnın SIAchain altyapısına entegre etmeyi ve birlikte çalışabilirliği sağlamayı başarmaktır. Finansal kurumların blockchain entegrasyonu ile karşılaştığı zorluklara çözüm getirmeyi amacı güdüyor.

Her iki firma da Overledger teknolojisini SIAchaine entegre edebilmekle birlikte izin verilen blockchain faaliyetlerini birleştirdi. SIA noter onay ödemeler müşterinizi tanıma veya KYC hizmetleri gibi platformlar arası uygulamalara izin verdiğini söyledi. 

SIAchain R3ün Corda ve özel Ethereum ağlarında ek testler devam ediyor. Quant Network ve SIA bu çapraz blockchain çözümünü piyasaya sunmayı ve daha fazla kullanım durumu arama amacını taşıyor.

SIAchain SIAnet içindeki 570 Avrupa network nodeları kullanan özel bir altyapıdır. Blockchain teknolojisine dayalı yenilikçi uygulamalar geliştirmede ve uygulamada finansal kurumları şirketleri ve kamu yönetimi organlarını destekliyor.

Comments (0)
Add Comment