Santiment: Bitcoin’deki Düşüşe Rağmen ERC20 Tabanlı Projelerin Yıldızı Parlıyor

Analitik merkez Santiment,  Bitcoin (BTC) fiyatındaki son değişikliklere rağmen ERC20 tabanlı projelerin yüksek aktivite göstermeye devam ettiğini belirtti. Ayrıca, bu aktiviteye düşük mevduat eşlik etti.

ERC20 tabanlı projeler ön plana çıkıyor!

Santiment, ERC20 tabanlı projeler arasında, UNI, AAVE, COMP ve SNX’i ön plna çıkardı. Bunlar, Bitcoin fiyatının 33 bin ila 36 bin dolar aralığında dalgalanmasına rağmen iyi performans gösterdiler. Bununla birlikte, Bitcoin 34 bin dolar ve 35 bin dolar direnç seviyelerinin üzerine çıkmadan önceki gün, 35.500 dolar seviyesini ve 100 saatlik basit hareketli ortalamayı (SMA) kırmayı başardı.

Bir hatırlatma olarak, ERC20 tokenı, diğer tokenların blockchain’in “üzerinde” oluşturulmasına izin veren genelleştirilmiş bir protokoldür. Bugün, ERC20, kripto para birimi endüstrisinde yeni tokenlar oluşturmak için en yaygın kullanılan standarttır.

Sistem nasıl çalışır?

ERC20’nin ana avantajları zaman ve kaynak tasarrufudur. Tokenlar, mevcut Ethereum altyapısından yararlanan bu standart kullanılarak oluşturulur. Bu, tamamen yeni bir blockchain oluşturmaktan kaçınmalarına yardımcı olur. ERC20 tokenları, güvenlikleri açısından da dikkate değer. Bunların yaratılması, tüm ağı daha da güvenli hale getiren Ether talebini artırır. Bu durumda, ağ potansiyel bir yüzde 51 saldırıya karşı daha az duyarlı hale gelir.

Ayrıca, Ethereum ağında oluşturulan ERC20 tokenları kolayca değiştirilebilir ve birbirleriyle uyumludur. Büyük likiditeye sahiptirler ve çoğu proje için çalışma temeli olarak kullanılırlar. Hatırlatma olarak, Bitcoin fiyatı bin solae bölgesini geçemedi. Başka bir düşüşe başlamadan önce 35.918 dolara yükseldi ve ardından zaten 35.500 dolar ve 35 bin dolar seviyelerinin altında işlem görüyordu. 32.735 dolardan 35.920 dolara sıçrarken yüzde 23,6 Fibonacci geri çekilme seviyesinin altında bir kırılma oldu.5 Ağustos 2021 tarihinde başlayacak olan Ethereum London “hard fork”u , Ethereum ağına bir dizi düzenleme getirecek olan yeni bir güncellemedir. Ethereum’un 15 Temmuz 2021 tarihinde Twitter hesabından yaptığı duyuruyla, başarılı testnet denemelerinden sonra London “hard fork”un 3 Ağustos 2021 ve 5 Ağustos 2021 tarihleri arasında gerçekleşeceğini belirmişti. Güncellmenin ETH fiyatı üzerinde olumlu bir etki göstermesi bekleniyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Comments (1)
Add Comment