Bitcoin’de (BTC) Yaşanan Yükseliş Devam Edecek mi?

Bitcoin’in (BTC) fiyatı Çarşamba günü tekrardan yükselişe geçti ve trader’ların kripto para piyasasındaki iyimser havayı arkalarına alması ile birlikte, bir haftadan uzun bir süre sonra BTC 52.000 dolar seviyesinin üzerine çıktı.

New York açılış zili ile birlikte 52.310 dolar seviyesine ulaşan lider kripto para birimi, yüzde 7.85’lik artış yaşadı. Bitcoin’de yaşanan yükselişle birlikte, Ethereum (ETH), Cardano (ADA) ve Binance Coin (BNB) gibi yüksek hacimli kripto paralar da bu etki ile birlikte yükselişe geçti.

BTC / USD çiftinin  yukarı yönlü hareketi, BTC’yi 51.186 dolar ile 52.170 dolar arasındaki alana girmesini sağladı. Bu bölge, Bitcoin’in Şubat ayı ortasındaki konsolidasyon aralığına işaret ediyor. Bu aralığın üstü, Tesla’nın Bitcoin’e 1.5 milyar dolarlık yatırım yapması ile başlayan ve lider kripto parayı 58.000 doların üzerine çıkaran bölge.

Günün erken saatlerinden itibaren, BTC aralığın üzerinde kapanmaya çalışırken, yerel zirvelerde hafif satış baskısı ile karşılaştı. Bununla birlikte, kripto para biriminin mevcut alanında oluşan destekler, analistlerin yeni bir yükselişten bahsetmesinin önünü açtı.

“Bitcoin’de 60.000 Dolar Seviyesi Oldukça Yakın”

Kripto para cüzdan hizmeti Mercuryo’nun kurucu ortağı Greg Waisman yaptığı açıklamada, destek olarak 50.000 dolar seviyesinin tutulması durumunda Bitcoin’in hızlı bir yükseliş ile 60.000 dolar seviyesine gideceğini belirtti.

Bitcoin ( BTC), yazım itibari ile 50.659 dolar seviyesinden işlem görmeye devam ediyor.

Comments (0)
Add Comment