Bitcoin Yerinde Sayarken Traderlar Para Kazanmanın Yolunu Buldular!

Bitcoin, uzun süredir 30 bin doların biraz üzerinde işlem görüyor. 64 bin doların üzerinde rekor seviyeye ulaştıktan sonra, durgunlaştı ve şimdi 30 bin ila 40 bin dolar fiyat aralığında görünüyor. En son 40 bin doların üzerinde işlem gördüğü en son mayıs ortasındaydı. Direncin kırılmasının neredeyse imkânsız olduğu ve desteğin güçlü olduğu kanıtlandığından, yatırımcılar artık para kazanmak için daha küçük piyasa hareketlerine stake yapmaya yöneliyor.

30 bin dolar Bitcoin için dip seviye mi?

Yazımızın hazırlanırken, BTC, verilerimize göre geçen gün sadece 120 dolar artarak 31.340 dolardan işlem görüyor. Hafta sonu olduğu için hacmin yüzde 10 azalması anlaşılır bir durum. Son yedi gün içinde, en iyi kripto para 34.500 doların üzerinde işlem görmedi. Bazı kripto para uzmanlarına göre 30 bin dolar seviyesi Bitcoin için gerçek dip olabilir. Uzmanlar, BTC opsiyon piyasasını önemli bir gösterge olarak belirtiyor.Bir kripto türev borsası olan Delta’ya göre, bu, yatırımcıların kriptonun bu seviyenin altına düşmeyeceğinden emin olduklarını gösteriyor. Borsa CEO’su Pankaj Balani, Bloomberg’e bu seviyenin “piyasaya güçlü bir destek sağlaması gerektiğini” söyledi.

BTC yatırımcıları artık küçük kazançlar için yaşıyor

Başka bir şey için değilse bile, Bitcoin vahşi volatilitesi ile bilinir. Aslında bu, düzenleyicilerin halkı kriptolara yatırım yapmamaları veya en azından kaybetmeyi göze alabilecekleri kadar yatırım yapmaları konusunda uyarmalarının temel nedenlerinden biridir. Ancak, mayıs ayından bu yana piyasa dalgalı bir seyir izliyor. Bu, yatırımcıları, özellikle de para kazanmak için fiyat dalgalanmalarına bağlı olan günlük yatırımcıları etkiledi. Bu yatırımcılar artık hayatlarını kazanmak için çok daha küçük kazançlar üzerine bahis oynuyorlar.

Dijital finans firması JST Capital’in kurucu ortağı olan Todd Morakis, yatırımcıların daha küçük fiyat dalgalanmalarını hedeflediklerini açıkladı. Bildirildiğine göre, Bitcoin (BTC)’in şu anda olduğu gibi 30 bin ila 32 bin dolar seviyesinde alım yapıyorlar ve piyasa 34 bin dolar seviyesinin üzerine çıktığında satıyorlar. Kripto para, fiyat dalgalanmalarıyla birlikte iyi ya da kötü herhangi bir habere her zaman tepki verirken, Morakis bugünlerde “piyasanın iyiden çok kötü haberlere daha fazla dikkat ettiğini” açıkladı. Geçtiğimiz günlerde kötü haber sıkıntısı da zaten olmadı. Cansız performansa rağmen, Bitcoin’in eski zirvelere geri döneceğine inanan birçok kişi var. Bu kişiler yükselen enflasyona ve Bitcoin (BTC)’in buna karşı nasıl kritik bir koruma haline geldiğine ve kurumların sürekli desteğine dikkat çektiler. Ve Apple’ın 2 milyar dolar değerinde Bitcoin satın almış olabileceğine dair söylentiler var, ama henüz sadece bir söylenti.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!