Analist Tahminleri: Bitcoin ve Altcoin’lerin ATH’ye Ulaşması Aylar Alabilir

Kripto dünyası, 2021’de elde edilen kazanımların yüzde 50’sinden fazlasını tüketen piyasa çöküşüyle ​​sarsıldı. İyi bir toparlanmaya rağmen, Bitcoin ve birçok kripto para hala en yakın direnç seviyelerine ulaşmak için mücadele ediyor. Hiç şüphe yok ki, Polygon (MATIC) gibi bazı altcoinler aşırı bir hızlı toparlanma eğilimi gösterdi. Diğer altcoinler ise hala belirli seviyelerin üzerinde kalmak için fazla çaba gösteriyor.

Bitcoin, Ethereum, XRP vb. dahil olmak üzere kripto paraların çoğu, kendi direnç seviyelerini kırmak için çok mücadele ediyor

Kripto paraların rallisinin çoğunun bağlı olduğu Bitcoin fiyatı, birçok kez 40 bin dolar seviyesini reddetti. Bu, boğaların hala çok aktif olmadığını ve daha büyük bir konsolidasyon için fiyatı beklediğini gösteriyor. Yine de kripto paraların mevcut en yüksek değerlerine (ATH) ulaşması popüler bir analist olan Lark Davis’in tahmin ettiği üzere biraz daha zaman alabilir.

Lark Davis, Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin en yüksek değerlerine (ATH) ulaşmadan önce başka bir roller coaster yolculuğu daha yapabileceğinden, mevcut aşama için zihinsel olarak hazırlıklı olunması konusunda da uyardı. Böyle bir durumda kişi 2021’de elde ettiği kazançlardan daha fazla kayba uğrayabilir. Bu nedenle mevcut dalgalı aşamanın stabilize edilmesi ve o zamana kadar kripto alanının sakin kalması gerekiyor.

Meme Token’ları çöküş sırasında ortaya çıkıyor

Küresel piyasa değeri daha büyük bir hızla tükenirken Bitcoin piyasa değerini 700 milyar doların altına çekiyor. Ethereum’un piyasa değeri de 300 milyar doların altına düştü. Bu durum trader’ların odaklarının başka bir platforma kaydığını gösteriyor.

Her geçen gün birçok yeni token gibi, özellikle ‘Meme token’ları kripto dünyasına giriyor. Ve bu nedenle, popüler ve ilkel kriptolardan çok daha fazla işlem hacmini emiyorlar. SHIB fiyatı, SAFEMOON fiyatı ve çok daha fazlası gibi tokenler yavaş yavaş etki alanlarını genişletiyorlar. Bu, Bitcoin, Ethereum gibi baskın kriptoların rallisini etkileyebilir. Bu nedenle en yüksek değerler (ATH) buradan oldukça uzakta gibi görünüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!