Bitcoin, Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesini Aşmak Üzere

Başta Bitcoin olmak üzere kripto para piyasası yükseliş gösterdi.

Orta vadedeki eğilimin seyri varlığın 19 bin doların üzerinde tutunabilirliğine bağlı olarak değişkenlik gösterecek. Boğaların geçmek istediği 19.400 doların üzerine çıkıp çıkmayacağı ise 19 bin dolardaki sürekliliğe bağlı olarak şekillenecek. Bu seviye BTC için uzun süredir güçlü bir direnç bölgesi oldu.

Sektörü yakından takip eden bir yatırımcı söz konusu seviyenin üzerinde yaşanacak olan bir kırılmanın yakınlığına işaret etti. Bitcoinin teknik gücünün artarak 18.600 dolarlık destek direncinin yükseldiğini ve boğaların fiyat hareketleri üzerinde kontrolü eline aldığını söyledi. 

BTC 19 Bin Doları Geçti

Bitcoin yazım sırası itibariyle 19.350 dolar fiyatıyla yüzde 3ün biraz altında işlem görüyor. Varlığın bir gecede 19 bin doların üzerinde kırılması yükseliş eğilimini doğruluyor.

Bu yükseliş hareketi BTCnin hafta başında 17.600 dolara düşmesinin akabinde gerçekleşti. Bu düşüş ile BTCnin daha fazla olumsuz tabloyla karşılaşma riski arttı.

Yatırımcıya Göre BTC Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesinin Eşiğinde

Yatırımcı Bitcoinin tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkarak 19.400 dolar ile 19.800 dolar seviyelerinde sahip olduğu direncin üzerinde bulunmasının sadece bir zaman meselesi olduğunu söyledi.

” S/R değeri 18.600 dolar seviyesinde fiyat 19.300 dolara ulaştı. 17.600 dolarlık düşüşten bu yana kar elde ettiğinden bahsetmek mümkün. Dürüst olmak gerekirse tüm zamanların en yüksek seviyesini aşacağımızı düşünüyorum.

Bitcoinin haftalık kapanışının önümüzdeki haftaya kadar devam edebilecek bir momentum sağlaması gerekiyor.

Comments (0)
Add Comment