‘Bitcoin önce 28 bin dolara sonra altı haneli rakamlara ulaşacak’

Wall Streetin emektarı Max Keizer Bitcoin fiyatının şimdiye kadar 11 bin 380 dolara ulaşan mevcut artışının tüm zamanların en yüksek seviyelerinin ötesine geçmeye hazır olduğunu tahmin ediyor.

“Bitcoin 28 bin dolara yükselene kadar durmayacak”

27 Temmuzdaki bir dizi tweette Keizer BTC’nin 30 bin doları aşmasıyla birlikte altı haneli rakamlara yönelebileceğini tahmin ediyor.

Peter Schiff’e Eleştiri

Keizer “Bir geri çekilme görmeden önce 28 bin dolar ufukta ve sonra 6 haneli rakamlara doğru gidiyoruz” dedi.

İyimserliği ve diğer kripto para birimleri karşısında BTCyi tercih etmesi ile tanınan Keizer ABD dolarına karşı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşan altını öven daha önce Bitcoinin yükselişini ön görmeyen altın meraklısı Peter Schiffi de eleştirdi…

Schiff pazar günü YouTube kanalında Morgan Creek Digitalin kurucu ortağı Anthony Pompliano ile yaptığı görüşmede “Bitcoin için uçtu veya düştü – şimdi 10 bin dolarda tutunması gerekiyor” demişti.

Keizerın Schiff’in aslında altın seçiminden dolayı gizlice pişman olduğunu iddia ediyor.

Hatta Keizer “Bir yerlerde Peter Schiff şu anda beynindekileri kusuyor” diye de bir tweet attı.

Analist: BTC fiyatı gittikçe daha da “ ilginç” bir hal alıyor.

Bunun yanında Cointelegraph Markets analisti filbfilb’e göre düşük seviyeleri desteğe çevirmek bile Bitcoin için bir dönüm noktası olacaktır.

Filbfilb Telegram finans kanalında.şunları belirtti: “Yükseliş! 10 bin 500 dolarlık destek olması gereken seviye… o zaman … işte o zaman işler gerçekten ilginç bir hal alıyor! ”

Comments (0)
Add Comment