Bitcoin kredi kartı katili mi?

Kredi kartlarına dikkat edin: Bir mobilya perakendecisi kriptonun eski moda bir plastik kartın eşleşemeyeceği işletmeler ve tüketiciler için büyük faydalar sunduğuna inandığını söylüyor.

Bitcoin bir kredi kartı katili olabilir mi? Evet kriptoyu ödeme yöntemi olarak kabul etmeye başlayan bir uluslararası mobilya markasına göre bu mümkün.

Beliani Avrupa çapında web tabanlı bir perakendeci ve modern uygun fiyatlı mobilya ve ev aksesuarları üreticisidir. İnsanların 2019un dördüncü çeyreğinde Bitcoin (BTC) Ripple (XRP) Ether (ETH) ve USD Coin (USDC) kullanarak alışveriş yapmalarına izin verildi ve toplam toplam satışların% 1 ila% 2sini oluşturdu.

BİTCOİN ANALİZİ İÇİN TIKLAYIN

Şirket için dijital varlıklar kripto alanının 250 milyar dolarlık “muazzam” bir piyasa değerine sahip olduğu düşünüldüğünde önemli bir kullanılmamış fırsatı temsil ediyor. Beliani’nin temel sorunu müşteri bilincini artırmak ve müşterilerin istedikleri takdirde BTC kullanarak ödeme yapma seçeneğine sahip olduklarını bilmelerini sağlamak – ve anlaşmayı tatlandırmak için dijital para birimi kullanarak alışveriş yapanlara indirim yapmaya başladı.

Birçok tüccar esneklik konusunda endişe duydukları için kasada BTC ödemeleri yapma konusunda isteksiz davranmıştır. Ancak BitPay platformunu kullanan Beliani bunun bir endişe olmadığını söylüyor. Şirket piyasa hareketlerinden korunuyor çünkü asla kazandığı kriptoya fiziksel olarak sahip olmuyor; bunun yerine markaya kendi seçtiği para biriminde kazanç alma özgürlüğü verilir.

“Büyük avantajlar”

BitPay satıcılar için bazı zorlayıcı avantajlar sunduğunu belirtiyor. Kredi kartı ödemeleri pahalı bir iş olabilir ve işleme şirketleri genellikle kar marjlarına kadar cezalandırma ücretleri talep etmektedir. Buna karşılık kripto para kabul etmek çok daha ucuzdur – ve ters ibrazların gerçekleşme olasılığı çok daha düşüktür.

Şirketin rakamları ayrıca Bitcoin ve diğer kripto para birimlerini kullanarak ödeme yapan tüketicilerin daha fazla harcama yapmak için tüccar ve istekliler için yeni olduklarını – bazen iki buçuk kat daha fazla olduğunu gösteriyor. Sonuç olarak dijital varlıklara sıçrayan perakendeciler büyük harcama yapan müşterileri ikna etme fırsatına sahiptir.

Alışveriş yapanlar da yararlanır. Kripto dünyanın her yerinde kullanılabilen ve sınır ötesi ödeme yapma maliyetlerini azaltan bir ödeme seçeneğidir. Tüketicilerin bir işlemin tamamlanması için çok daha az hassas bilgiler vermesi gerektiğinden güvenlik avantajları da vardır. Bitcoin kart numaralarına olan ihtiyacı ortadan kaldırır – en çok satanları etkileyen yıkıcı hacklerde çok fazla tehlikeye giren ayrıntılar.

Gelecek

Beliani kriptonun önümüzdeki beş ila 10 yıl içinde ana ödeme kaynağı olmak için doğru yönde ilerlediğine inanıyor. Gerçekten de milyonlarca tüketicinin ilk kez kripto paralara maruz kalmasına yardımcı olabilecek sürekli bir ana duyuru akışı gördük. Facebook Terazi stabilcoinine son rötuşları yaparken Reddit internet meraklısı kullanıcı lejyonuna kripto ödülleri vermeyi planlıyor.

Bir Beliani sözcüsü: “Bitcoin ve diğer kripto para birimlerini kabul etmek bizi potansiyel alıcıların yepyeni bir dünyasına getiriyor. Bitcoin daha ucuz olduğu için herhangi bir ters ibraz bulunmadığından ve yeni bir müşteri segmentinden satışları çekmemizi sağlayan kredi kartlarına harika bir alternatif. ”

Bir BitPay sözcüsü şunları ekledi: “Bitcoin pazarı muazzam 200 milyar dolar değerinde ve Beliani gibi e-postacılara coğrafi erişim ve müşteri kazanımlarını genişletmek için büyük bir fırsat sunuyor. Kripto ödemelerini kabul etme yeteneği Beliani gibi tüccarların yeni müşteriler çekerek ve ortalama sipariş değerlerini artırarak satışlarını artırmalarını sağlıyor. ”

Mobilya perakendecisinin başarısı kripto ödemelerinde çok fazla bir momentum olduğunu gösteriyor – bu da Bitcoin beğenilerinin spekülasyonun ötesine geçen kullanım durumları olduğunu kanıtlıyor. Potansiyel müşterileri kazanmak endüstrinin atması gereken son adımdır ve satın alma sürecinin mümkün olduğunca ağrısız olmasını sağlamak anahtar olacaktır.

Comments (0)
Add Comment