Bitcoin Fractal ı, Ethereum un fiyatının fırlamak üzere olduğunu gösteriyor

 Ethereum 2020nin en yüksek seviyesi ve marttaki Kara Perşembenin düşük seviyelerinden yüzde 300ün üzerinde bir ralli rekorunun ardından geçen hafta yüzde 37 oranında düştü. Ancak satışın keskin ve şiddetli olmasına rağmen fiyat hareketinin onaylandıktan sonra ileride daha fazla yeni zirvelere yol açacak bir yükseliş testi olması mümkün.

ETHUSDde bulunan ve Bitcoinin erken dönem boğa piyasası çıkışını yakından taklit eden bir fraktala göre iki numaralı kripto para biriminin ayak izlerini takip edeceğini söylenebilir.

Ethereum 2015teki Son Boğa Koşuundaki Bitcoin Fraktalını Takip Ediyor

Yaklaşık yüzde 40lık bir düşüşle bile Ethereum 2020de bugüne kadarki yüzde 150nin üzerinde bir yükselişte. Son çöküş piyasayı korku ve paniğe yöneltti ancak işler göründüğünden çok daha fazla iyiye gidebilir.

Bazı analistler bu yıl bu kadar güçlü bir toparlanmanın ardından son dönemdeki geri çekilmenin kar elde etme ve yeniden dengeleme nedeniyle sağlıklı bir düzeltme olabileceğini iddia ediyor. Durum buysa endişelenecek çok az şey vardır ve son fiyat hareketi desteğe dönüşen direnişin yeniden denenmesi gibi olabilir.

En üst sıradaki altcoin son birkaç yıldır 350 doların üzerinde bir dirençle mücadele etti ancak geçtiğimiz ay temel seviyenin üzerine çıktı. 2020nin en yüksek seviyesi yaklaşık üç yıl içinde kritik bölgenin üzerindeki ilk haftalık kapanışları işaret etti.

Ethereum bir kez daha bu fiyatlardan işlem görse de altında artık direnç yerine destek görevi görüyor. Ethereum burada tutarsa 2015teki BTCUSD fiyat listelerinde bulunan bir fraktala göre bir sonraki büyük ralli olabilir.

Ethereum Bu Fraktali İzlerse Ne Olur?

Ethereum piyasa değerine göre en büyük altcoin ancak Bitcoin bir bütün olarak en baskın kripto para biriminin tacına sahip. Ancak Ethereum kripto piyasasında bir fraktal oynarsa ağabeyinin izinden gitmek üzere.

ETHUSD fiyat grafikleri haftalık bir destek ve direnç dönüşü süreci gösteriyor. Bu yükseliş testi onaylanırsa Ethereumun yarışlara çıkıp tüm zamanların en yüksek seviyesini görmesinden önceki son düşüş olabilir.

Bitcoinin 2015teki fiyat hareketine bakıldığında aynı destek ve direnç dönüşü gerçekleşti. Bitcoin eski direnişi destek olarak doğruladı ve asla arkasına bakmadı. Kripto para bundan sonraki iki yıl içinde 300 dolardan 20 bin dolara çıktı. Şimdi sıra Ethereumda.

 Ethereumun 2017 yükselişi ICO patlamasıyla beslendi ve bu sefer DeFi patlamasından kaynaklanıyor olabilir. Büyüme trendi Ethereum ücretlerinin fırlamasına neden oldu.

Yakında altcoin bu fraktali takip etmeye devam ederse Ethereum fiyatları tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşacak.

Comments (0)
Add Comment