Bitcoin fiyatı yükseldikçe, daha fazla yatırımcı satın alıyor

Glassnode verileri Bitcoin Holders sayısında artış yaşandığını ortaya koydu.

Öncelikle Glassnodein 19 Ekim günündeki verileri 100ün üzerinde BTCye sahip 16.159 adres olduğunu bildirdi. 8 Haziranda altı ayın en yüksek seviyesi olan 16.158 Bitcoin adresi bulunurken bu sayıda gözlemlenen artışın giderek devam edeceği öngörülüyor.

Bunun yanı sıra her zamankine oranla daha fazla adresin en az 0.1 BTC tuttuğu belirtildi. Glassnode verilerine göre önceki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3.159.231 rakamını aşarak 3.160.057 adresin en az 0.1 Bitcoin elinde tutuyor.

Bu tablo ile Bitcoinin yeni başlayanları da bünyesine kattığını söylemek mümkündür.

Bu ay iyi bir performans gösteren BTC geçen ay yaklaşık 10.500 Dolarlık aralıkta kaldığı seviyeden çıkmayı başardı.

Bitcoin 7 Ekim günü 10.650 Dolarlık yer aldığı seviyeden 11.884 Dolar seviyesine yükselmeye başladı. Son 24 saat içinde en yüksek fiyatı 11.999.92 Dolar olarak belirlendi.

Quantum Economicste bir analist olan Pedro Febrero bu manzaranın yükselişi beraberinde getireceğini söyledi ve Alım yükseldikçe BTCnin şansı da doğru orantılı olarak artacak” şeklinde yorumladı.

Bununla birlikte Febrero Bitcoinin fiyatı ile elinde BTC bulunduran adres sayısının artışı arasındaki korelasyona karşı uyarıda bulundu.

“Şahsi fikrime göre orta ve uzun vadedeki tahminim fiyatı fiat para birimlerine karşı yükseldikçe Bitcoinin düşük değerli adresler arasında giderek daha fazla yeniden dağıtılacağıdır.”

Comments (0)
Add Comment