Bitcoin’in Çöküşünü Bilen Analist: 2 Altcoin Patlamaya Hazır!

Bitcoin (BTC)’in yıl sonu çöküşünü doğru bir şekilde tahmin eden ve yakından takip edilen bir kripto para analisti, birkaç altcoin projesine dair tahminini güncelliyor.

Analist: Fantom (FTM) ve Solana (SOL) ivme kazanacak

Piyasada ”Smart Contracter” olarak bilinen analist, 205.800 Twitter takipçisine aylık kapanışların bir dizi proje için iyi göründüğünü söylüyor. Smart Contracter’ın radarındaki ilk altcoin, haftalık zaman diliminde düzeltici bir A-B-C modelini  tamamladığını söylediği Fantom (FTM). Trader, akıllı sözleşme platformu için mevcut 1.55 dolar seviyesinden tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 4.50 dolara doğru yüzde 190’lık devasa bir ralli öngörüyor. Analist, yüksek performanslı Blockchain Solana’nın (SOL) hem ABD doları hem de Bitcoin çiftlerinde yükseliş sinyalleri verdiğini ekliyor. ABD doları (SOL/USD) karşısında SOL’u inceleyen SOL, paritenin birkaç aylık düşüş trendinin altında bir yükseliş eğilimi gösterdiğini söylüyor. Analist, ”Aylık grafikler bugün kapandı ve sevdiğim altcoin’lerden biri Solana (SOL). ABD doları çiftinde, 0,618 Fibonacci geri çekilme seviyesi üzerinde” açıklamasını yaptı.
Bitcoin‘e (SOL/BTC) karşı altcoin SOL’u inceleyen Smart Contracter, Solana’nın üç dalgalı bir düzeltme modelini (A-B-C) tamamladığını ve bu da trendin tersine çevrildiğini öne sürüyor. Analiste göre, ayrıca Bitcoin çiftinde,  tüm teknik yapı net bir A-B-C deseni gibi görünüyor. Trader, dalgalar halinde tezahür etme eğiliminde olan kalabalık psikolojisini takip ederek gelecekteki fiyat hareketini tahmin eden Elliott Dalga teorisine dayanıyor. Teoriye göre, bir A-B-C düzeltici modelinin tamamlanması genellikle bir trendin tersine dönmesine yol açar.

 

Analist: borsa tabanlı altcoin, 68’nci sıradan top 25’e yükselecek

Yeni bir tweet’te Svenson, 99.200 takipçisine KuCoin Token’ın (KCS) Binance Coin (BNB) ve Cronos’un (CRO) başarı hikayesini takip edeceğini ve piyasa değeri bakımından 68. sırada bulunan altcoin’in ilk 25 kripto para arasına gireceğini söyledi. Analist, “KuCoin Token, Kasım 2021’den bu yana yaşanan tüm düşüş trendi boyunca en güçlü varlıklardan biriydi. BTC’ye karşı yükseldi ve değerini korudu. Bu yüzden KCS’nin bir boğa koşusunda ne yapacağını hayal edin.” ifadelerini kullandı. KuCoin, Ethereum (ETH) ekosistemi üzerine inşa edilmiş, borsa tabanlı bir altcoin. KuCoin’in yerel tokeni olan KCS, işlem ücretlerini azaltarak ve sahipleri ödüllendirerek ağdaki katılımı teşvik etmek için kullanılır. KuCoin, an itibariyle 21.72 dolardan işlem görüyor ve son yedi gün içinde yaklaşık yüzde 19 arttı.

 İleriye dönük olarak, Svenson, KuCoin’in şu anda en iyi 100 piyasa değeri sıralamasında yer alan tüm kripto varlıkları arasında en iyi performans gösteren altcoin olacağını düşünüyor. Bu ayın başlarında analist, katman-2 protokolü Loopring (LRC) için bir fiyat artışı çağrısında bulundu. LRC’nin fiyat artışı, Loopring’in GameStop’un ekosistemi üzerine inşa edilen yeni takas edilemez token (NFT) platformunun beta sürümünü erken kayıtlar ve fon mevduatları için yayında olduğunu duyurmasıyla aynı zamana denk geldi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!