Bitcoin (BTC)’de Haklı Çıkan Analist, Mayıs Hedefini Açıkladı

Yaygın olarak takip edilen bir kripto trader’ı, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Cosmos (ATOM) için sürekli yükseliş sinyalleri gördüğünü söylüyor.

Ünlü trader, Bitcoin, Ethereum ve Cosmos için yeni bir ralli öngörüyor

Inmortal takma adlı stratejist, 147 bin Twitter takipçisine Bitcoin’in ters grafiğine baktığını ve önümüzdeki aylarda BTC’nin daha da yükseleceğini öngördüğünü söyledi. Konu hakkında analist Inmortal şu açıklamada bulundu:

Bu desen nasıl denir? Bitcoin.

Kaynak: Inmortal/Twitter

Inmortal’ın ters BTC grafiğine bakıldığında, usta stratejist Bitcoin (BTC)’in Mayıs ayına kadar 60 bin dolar seviyesine doğru giderken tekrar tekrar daha yüksek-düşük seviyeler oluşturabileceğini tahmin ediyor. Kısa vadede Inmortal, Bitcoin’in yükseliş momentumunu sürdürmek için ani direncin üzerine çıkması gerektiğini söylüyor. Konuya ilişkin olarak ünlü analist şu değerlendirmede bulunuyor:

Hala büyük fitillerin anlamı olmadığını düşünüyorum. Bitcoin için 42.500 doların üzerinde bir kapanış iyi olur.

Kaynak: Inmortal/Twitter

Ünlü analist Inmortal ayrıca Bitcoin çiftinde (ETH/BTC) Ethereum’u da yakından izliyor. Inmortal’a göre, ETH/BTC düşüş eğilimindeki piyasa yapısını kırmayı başardı ve şimdi üç aydan beri ilk yüksek seviyesini oluşturmaya hazırlanıyor. Konuya ilişkin olarak ünlü stratejist şunları ekliyor:

100 günlük düşüş trendinden sonra ETH ve BTC’de ilk geri dönüş işaretleri görülüyor. Daha yüksek zirveler ve daha yüksek dipler = 0,074 BTC [3.047 dolar].

Kaynak: Inmortal/Twitter

Sırada, birbirleriyle ölçeklenmek ve birlikte çalışmak üzere tasarlanmış bir Blockchain ekosistemi olan Cosmos bulunuyor. Analist Inmortal’a göre, altcoin Cosmos’un şu anki fiyatı olan 27,85 dolar seviyesinden yüzde 33 oranının üzerine çıktığını şöyle belirtiyor:

27,77 dolardan beri ATOM’dayım, yüksek aralığı hedefliyorum.

Kaynak: Inmortal/Twitter

CoinMarketCap’ten elde edilen verilere göre, Bitcoin fiyatı son 24 saatte yüzde 3,67 oranında arttı ve şu anda 42.828,69 dolar seviyesinden işlem görüyor. Lider kripto para birimi BTC’nin son 24 saatlik işlem hacmi ise 36.443.358.867 dolar düzeyinde gerçekleşti. Dolaşımda 18.990.750 milyon BTC coin arzı ve toplam olarak 21.000.000 BTC coin arzı bulunuyor. CoinMarketCap tarafından piyasa değerine göre yapılan sıralamada BTC, 813.348.917.903 dolar piyasa değeri ile 1. sırada yer alıyor. BTC ve kripto para piyasası ile ilgili daha fazla güncel haber için lütfen Kriptoarena.com adresini ziyaret ediniz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!