Bitcoin (BTC) Artık Dünyanın En İyi Müzik Festivallerinden Exit’te!

Elon Musk Bitcoin (BTC) ile ödemeleri askıya alacağını duyururken, diğer büyük kurumsal şirketler ve organizasyonlar lider kripto para birimini kucaklamaya devam ediyor. Dünyanın en büyük müzik festivallerinden biri olarak kabul edilen Exit, artık Bitcoin (BTC)’i bir ödeme aracı olarak kabul etmeye başladığını duyurdu. Festival tutkunları,  Exit’in web sitesinde “Bitcoin ile Öde” seçeneğini seçerek ve bir QR kodunu tarama yaparak bu ödemeyi gerçekleştirebilirler. Exit, 2013 ve 2017’de Avrupa Festivalleri Ödülleri’nde iki kez En İyi Büyük Festival ödülünü kazandı. Festival ayrıca 2007’de İngiltere Festival Ödülleri’nde “En İyi Avrupa Festivali” ödülünü kazandı.

David Guetta sahne alacak

Exit, İngiliz Glastonbury ve Brezilya Rio ile birlikte dünyanın en ses getiren müzik etkinliklerinden biri olarak kabul ediliyor. Bu yılki etkinlik listesinde David Guetta, Tyga, DJ Snake ve diğerlerinin yer alacağı bildirildi.

Bu seneki festival, Sırbistan’ın Novi Sad şehrinde bulunan Avrupa’nın en büyük ikinci kalesi olarak nitelendirilen Petrovaradin Kalesi‘nde yapılacağı aktarıldı. 2019 yılında Exit’in, dünyanın dört bir yanından 200 bin’i aşan sayıda katılımcının ilgisini çektiği ve The Chainsmokers manşetlerinde yer aldığı görülmüştü.

Bitcoin ve Blockchain hayatın bir gerçeği

Blockchain, Bitcoin ve NFT’lerin büyümesiyle birlikte EXIT, festivallerin hem teknolojiyi yakalamak hem de  hem de katılımcı ihtiyaçlarını karşılamak için yeni teknolojileri benimsemesi gerektiğini belirtti. Exit, kripto para ödemelerini kabul eden ilk büyük festival olarak manşetlerde yerini buldu.

CEO Dušan Kovačević yaptığı açıklamada şunları belirtti:

 Blockchain, dijital değişim, kripto paralar ve özellikle Bitcoin gerçekten heyecan verici. Dünya artık bu teknolojiyi benimsemek zorunda ve biz de bunu yapıyoruz. Genç katılımcıların bu sektöre olan ilgisinin farkındayız. Bizde tekonolojiyi kucaklamak ve çağa ayak uydurmak istiyoruz.

Comments (0)
Add Comment