Dev Bitcoin Borsası OKX Açıkladı: 32 Altcoin Çifti Delist Ediliyor!

Kriptoarena.com olarak aktardığımız üzere birçok kripto para borsası hafta başından bu yana işlem ortamını daha da iyi konumlara getirebilmek için delist ve listing işlemleri yapıyor. Son olarak dev Bitcoin borsası OKX’ten gelen haberlere göre 32 altcoin işlem çifti delist edilecek! İşte detaylar…

Bitcoin borsası OKX duyurdu: Bu işlem çiftleri delist ediliyor

OKX tarafından yapılan açıklamalara göre dev kripto para borsası kullanıcılarına daha iyi deneyimler sunmak ve daha esnek bir spot işlem ortamı sağlamak amacıyla işlem çiftlerinde yeniliğe gidiyor. Duyuruya göre dev Bitcoin borsası listelenen işlem çiftlerinin performanslarını yakından takip ediyor ve kriterlere göre 32 altcoin işlem çifti için delist haberini verdi. OKX Token Listeden Çıkarma/Gizleme Kılavuzuna uygun olarak, aşağıda bulunan işlem çiftlerini delist ediyor.

21 Eylül – 11:00 ve 11:30

HEGIC-USDT, MDA-USDT, API3-ETH, API3-USDC, AVAX-ETH, BAT-BTC, BAT-USDC, DGB-BTC, EGLD-BTC, ENS-BTC

25 Eylül – 11:00 ve 11:30

ETC-ETH, ETC-OKB, ETHW-BTC, FLOW-BTC, GLMR-USDC, KSM-BTC, LRC-BTC, LUNA-BTC, LUNC-BTC, OM-ETH, OMG-BTC

26 Eylül – 11:00 ve 11:30

RVN-BTC, SNX-ETH, USTC-USDC, WAVES-BTC, XEM-BTC, XEM-USDC, XTZ-BTC, YFI-BTC, ZEC-ETH, ZIL-BTC, ZRX-BTC

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz haftalarda OKX, buna benzer bir başka duyuruyla da karşımıza çıkmıştı. Dev kripto para borsası yatırımcılar için yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor.

Borsalar daha iyi bir işlem ortamı sunma amacıyla yenilikler getiriyor

Bildiğiniz üzere birçok kripto para borsası kullanıcılarına daha iyi bir işlem ortamı oluşturmak amacıyla yeniliklerle karşımıza çıkıyor. Son olarak Bitcoin borsası OKX’ten gelen bu hamleyle beraber kullanıcılar belirtilen tarihler dahilinde 32 Altcoin işlem çifti için işlem yapamayacaklar. Bununla beraber kullanıcılara yapılan duyuruda kritik bir başka nokta daha var. Aktarılan verilere göre kullanıcılara, listeden çıkarma işleminden önce bu işlem çiftleriyle ilgili tüm emirlerini iptal etmelerini tavsiye ediliyor. Sistemde kalan tüm emirler, 1-3 iş günü sürebilecek bir işlemle otomatik olarak iptal edilecek. Bu nedenden dolayı kullanıcılar, işlemlerin tarihini yakından takip etmeli ve gerekli sorumlulukları almalılar.

Öte yandan kripto para dünyası günden güne büyürken birçok büyük kuruluş da blockchain ve kripto para dünyasına atıldı. Özellikle Bitcoin tarafına gelen hamleler, yakın zamanda bir yükselişin sinyali olabilir. Uzmanlar, büyük kuruluşların Bitcoin ve Ethereum alımlarına yönelik kritik detaylar veriyor. Özellikle birçok uzman bu büyük kuruluşlara yönelik yakın takibini sürdürüyor ve yatırımcılara tavsiye ediyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!