Bitcoin Arenasında Son Durum: Nayib Bukele, BTC Eleştirmeni Peter Schiff’i Dizginledi! “Daha Fazla Ağla!”

Bitcoin, son zamanlarda 64.000 dolara kadar yükselerek hem perakende hem de kurumsal yatırımcıları memnun etti ve BTC sahiplerinin kârlarını artırdı. Bu ralli, El Salvador gibi ülkelerin de BTC’yi benimsemesine olanak sağlarken, El Salvador Devlet Başkanı Nayib Bukele, ülkenin BTC portföyünün son artışla birlikte yüzde 40 değer kazandığını açıkladı.

Bukele’nin bu açıklaması, kendi ve ülkesinin Bitcoin’e olan bağlılığını ve kararlılığını vurgularken, aynı zamanda Bitcoin’e eleştirel yaklaşanlara da bir gönderme niteliği taşıyordu. Bukele, BTC’yi satmayacaklarını ve biriktirmeye devam edeceklerini belirtti.

Bu sevinç dolu açıklamaya Bitcoin destekçileri sevinirken, Bitcoin karşıtı isimlerden biri olan Peter Schiff gibi kişiler gölge düşürdü. Schiff, Bukele’nin açıklamasına cevaben, bu kârların gerçek olduğunu kanıtlamak için BTC’nin satılması ve kârın gerçekleştirilmesi gerektiğini söyledi.

Bukele ise Schiff’i dikkate almayarak ve onun eleştirilerini önemsemeyerek “daha fazla ağla” şeklinde sert bir yanıt verdi.

Geçmişte de Bitcoin’e karşı çıkan Schiff, BTC’nin kalıcı olmayacağını ima etmiş ve “piyasaların merdivenleri yukarıya ve asansörü aşağıya doğru kullandığına dair eski bir söz vardır. Ancak Bitcoin’de durum biraz farklı. Bitcoin asansörle yukarı çıkıyor ve sonra atlıyor.” şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!