Binance’e Devasa Miktarda Bu Meme Coin Gönderildi!

Kriptoarena.com olarak bildirdiğimiz gibi; Tesla CEO’su Elon Musk’ın sosyal medya platformu Twitter’ı devralmasının hemen ardından, dünyanın en zengin adamı Twitter’da gerçekleştireceği planlarını açıklamaya başladı. Bununla birlikte gün içerisinde dünyanın önde gelen kripto para borsası Binance’da bulunan bir cüzdan adresine Musk’ın hayran olduğu meme coin projesi Dogecoin aktarıldığı belirtildi. Binance’da bulunan cüzdana 400 milyon DOGE taşındığı aktarılıyor.  Ayrıca Elon Musk’ın, DOGE’nin benimsenmesini artırdığını belirtiliyor.

Kripto para borsası Binance’a yüksek miktarda meme coin gönderimi yapıldı

Twitter’da yer alan Doge Whale Alert isimli kullanıcıya ait son tweet paylaşımlarına göre, dört saat önce anonim ilk 20 cüzdan adresi DJfU2p6woQ9GiBdiXsWZWJnJ9uDdZfSSNC önde gelen kripto borsası Binance’e iki işlem sonucunda yüklü miktarda meme coin aktarımı sağladı. Bu transferler 286.953.266 ve 114.010.343 DOGE taşınarak toplamda 400,1 milyon meme coin’e ulaştığı belirtiliyor.

İşlemle birlikte 400 milyon Dogecoin’in Binance’de yer alan cüzdan adresine transfer edildiği ve her iki transfer de 4 saat önce birbiri ardına yapıldığı aktarıldı. Gönderen cüzdan adresinde ise şu anda 476.335.246 Dogecoin bulunduğu belirtilirken toplamda 2.800.899.543.466 meme coin gönderimi sağlandığı ve 2.801.375.878.712 meme kripto para alındığı aktarıldı.

Dogecoin yükseliş hareketliliğine geçti

27 Ekim tarihinde, kripto para piyasası değerine göre en büyük meme kripto para biriminin fiyatı, Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk’ın Twitter’ı satın alma anlaşmasını Cuma gününe kadar tamamlama planlarının haberiyle yükseliş hareketliliğine başladı. DOGE topluluğu Musk’ın Dogecoin ile ilgili işlemleri sosyal medya platformu Twitter’da hayata geçirmesini beklemeye başlamış görünüyor. Ancak henüz Tesla CEO’sunun  Twitter’ı satın aldığı gerçeği göz önüne alındığında, ana akım medya tarafından resmi olarak doğrulanması sonrasında, DOGE’da hafif bir düşüş hareketliliği görüldü.

Tüm bunlarla birlikte, bugün erken saatlerde, meme coin projesi yükselişine devam etti. Saatlik grafikte büyük bir yeşil mum oluşturdu. Tesla CEO’su Elon Musk, DOGE’nin benimsenmesini artırmaya devam ediyor. Yakın dönemde Musk, kendisi adına tamamen yeni bir ürün piyasaya sundu. “Burnt Hair” adlı  bu parfüm şişe başına 104 dolara mal olmasıyla birlikte, daha çok bir koleksiyoncu ürünü olarak kabul ediliyor. Ürün ise Musk’ın isteği üzerine The Boring Company tarafından üretildi ve BitPay ile yapılan ortaklık sayesinde kullanıcılar meme coin projeleri Dogecoin, Shiba Inu ve lider kripto para birimi Bitcoin ve diğer birkaç kripto para birimi ile bu parfümü satın alınabilecek. Yılın başında Tesla, DOGE için ürünlerini satmaya başladı ve ardından bu hareketi bahar aylarında SpaceX takip etti.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!