Binance Yeni Altcoin Listeliyor: Fiyat Patladı!

Dev kripto para borsası Binance, yaptığı yeni duyurularla beraber bu altcoin projesini listeleyeceğini aktardı! Listelemenin ardından popüler kripto para projesinin fiyatı ise aniden fırladı! İşte detaylar…

Önde gelen kripto para borsası Binance, bu altcoin projesini listeliyor!

İşlem hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, yakın zamanda yaptığı bir duyuru ile beraber bu altcoin projesinin listeleneceğini açıkladı. Bu altcoin projesi karşımıza Synapse (SYN) olarak çıkıyor. Dev kripto para borsası, Synapse’i (SYN) Innovation Zone’da listeleyecek. Bununla beraber bu listeleme 22 Şubat 2023 TSİ 13:30 itibariyle gerçekleşecek.

Öte yandan yeni spot işlem çiftleri için alım satım hizmetleri listelemenin hemen ardından açılacak. Bunlar; SYN/BTC , SYN/USDT olarak karşımıza çıkıyor. SYN listeleme ücretinden herhangi bir pay almayan Binance, SYN için para çekim işlemlerinin 23 Şubat tarihi TSİ 13:30’da işleme sunulacak. Kullanıcıların referansı için tahmini bir süredir. Kullanıcılar para çekme sayfasında gerçek para çekme durumunu görüntüleyebilir.

Bir diğer yandan dev kripto para borsası Binance 22 Şubat 2023 TSİ 13:30 itibariyle 48 saat içerisinde İzole Marjin’deki bu yeni marj çifti ile SYN’yi yeni bir ödünç alınabilir varlık olarak ekleyecek.

Kriptoarena.com olarak daha önce aktardığımız üzere dev kripto para borsalarının herhangi bir coin’i listelemeleriyle beraber fiyat genel olarak artış yaşar. Peki, bu altcoin projelerinin seçim kriterleri neler?

Yatırımcıların ve dev kripto para borsalarının dikkat ettiği ilk nokta, kripto para biriminin teknolojik altyapısı olarak açıklanıyor. Bununla beraber günden güne kullanımının artmasıyla beraber yatırımcılar için token ekonomisi ve kullanım alanı da daha önemli hale geliyor. Bir altcoin projesinin borsalarda listelenmesi için piyasa değeri ve likiditesinin de büyük önemi var. Son olarak projenin arkasındaki ekip ve ekibin güvenliği de borsaların listeleme yaparken aradığı kriterler arasında bulunuyor.

Synapse (SYN) fiyat durumu

Peki, Binance’te listelenerek hızla yükselişe geçiş yaşayan proje Synapse (SYN) nedir? Altcoin SYN, Ethereum ağı üzerine ERC-20 standardı ile oluşturulan bir kripto para birimidir. Synapse’ın yerel token’ı SYN olarak karşımıza çıkarken bu token, Synapse ekosisteminin yönetişim ve yardımcı program token’ıdır. Token’ın bir yönetişim token’ı olması nedeniyle kullanıcılar, altcoin projesinin yönetimine katılarak platformun geleceğine yönelik sunulan tekliflerde oy kullanma hakkına da sahipler.

Bir diğer yandan Synapse fiyatı, son 24 saatlik süreç içerisinde yüzde 15’in üzerinde değer kazanan proje, anlık olarak 1.59 dolardan işlem görüyor. Altcoin projesinin son bir haftalık performansı yüzde 6.5’luk bir yükseliş gösterdi. Bununla beraber günden güne artan piyasa değeri yükselişe geçti. Projenin piyasa değer ise 300 milyon dolar değerinde bulunuyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!