Binance CEO’su FTT Token’i Satıp Bu Altcoin’den Alıyor!

Geçtiğimiz haftadan bu yana kripto para piyasalarında dalgalanmalar yaşanırken yatırımcılar, Binance ve CZ tarafından gelen FTX Token (FTT) hamlesine odaklanmış durumdalar. Peki, sırada ne var? İşte detaylar…

Binance CEO’su BNB alacak mı?

Binance CEO’su Changpeng Zhao, sahip oldukları FTT token’ları satacağını açıklamasının hemen ardından geçtiğimiz gün içerisinde büyük düşüşler gören FTT’nin ilerleyen günlerde 20 dolar seviyelerini koruyabileceği halen şüpheli durumda gözüküyor. Birçok yatırımcı ise CZ’nin bu “şüpheli” hareketini sorgular bir bakış açısına sahip bulunuyor. Öte yandan daha önceki röportajlarında hiç BNB satışında bulunmadığını açıklayan CZ’nin buradan gelecek likidite ile BNB alması güçlü ihtimaller arasında bulunuyordu.

CZ’nin son günlerde yaptığı 584 milyon dolarlık FTT alım satım işlemi, birçok yatırımcının aklına soru işaretleri de getirmiş durumda. Birçok yatırımcı Twitter üzerinden gönderilere yorumlarını yazarken, bir takipçisi FTT Token’larından elde edilecek parayla daha fazla BNB alabileceğini belirtti. CZ’nin konuya bakış açısı ise son derece olumlu gözüküyor. Bir diğer yandan Binance CEO’su CZ, Twitter üzerinden alaylı bir şekilde “Artık 500 milyon dolar değerinde BNB alabilirsin!” sözlerinde bulunan takipçisine, “Aynen” şeklinde cevap verdi.

FTT değer kaybediyor, yatırımlar bu altcoin’e yöneliyor!

Bir diğer yandan FTT değer kaybetmeye devam ederken, BNB’de yaşanan yükseliş ise birçok yatırımcıyı memnun etti. Kripto para piyasalarının popüler analistlerinden Luke Martin bu duruma dikkat çeken bir grafik paylaşımı yaptı. Bu paylaşımı Binance CEO’su CZ’nin beğenmesi ise kripto para yatırımcılarının dikkatini son derece çekmiş görünüyor.

Öte yandan FTX token’ın fiyat performansı ise düşüş yaşamaya devam ediyor. Daha önce kriptoarena.com olarak belirttiğimiz üzere popüler kripto para birimi FTX token, son günlerde yaşadığı düşüş ile beraber yatırımcılarını meraklandırırken, akılları ise “Luna çöküşüne” yönlendiriyor.  Birçok yatırımcının fiyat performansını merakla beklediği FTX token, son 30 günlük süreçte yüzde 9 değer kaybı yaşadı. Son bir haftalık süreçte yüzde 14 değer kaybı yaşayan popüler proje, gün içerisinde yaşadığı düşüş ile beraber 22,04 dolar seviyelerine kadar gerilemiş durumda bulunuyor.

Peki bu kripto para birimini önümüzdeki günler neler bekliyor? Geçtiğimiz aylarda yaşanan Terra (LUNA) çöküşüne benzer bir çöküş yaşanabilir mi? Henüz kripto para analistleri konu hakkında çok tahminde bulunmasalar da popüler kripto para biriminin yaşadığı bu düşüş en çok Binance CEO’su ve BNB yatırımcılarına yaramış gibi görünüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!