Binance CEO’su Bitcoin Hakkında Konuştu: Büyük Tabloyu Görün!

Kripto para piyasasının önemli aktörlerinden biri olan Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ), yakın zamanlı açıklamalarıyla Bitcoin yatırımcılarını heyecanlandırdı. Kriptoarena.com olarak aktardığımız üzere geçtiğimiz 24 saat içerisinde Bitcoin 25 bin dolar bandına kadar gerilemişti. CZ yaptığı açıklamalarla boğa sinyali vererek yatırımcılara kritik sözlerde bulundu! İşte detaylar…

Binance CEO’su açıkladı: “Bitcoin daha önce de düşmüştü!”

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’in kurucu ismi Changpeng Zhao (CZ), yakın zamanda yaptığı açıklamalarla yatırımcılara boğa sinyalini verdi. Bildiğiniz üzere kripto para piyasasının en önemli isimlerinden olan CZ, geçtiğimiz haftalarda da yaptığı yorumlarla dikkat çekmişti. Son olarak lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) volatil düşüşler yaşayarak 25 bin dolara gerilemesiyle beraber yaptığı açıklamalarla CZ, Bitcoin’in tarihsel değişimine işaret ediyor.

Dev kripto para borsasının CEO’su, geçtiğimiz saatlerde Twitter hesabı üzerinden bir Bitcoin paylaşımında bulundu ve 4 yıl önceyi değerlendiren başarılı yönetici, bir mega boğa sinyaline işaret ediyor. Ünlü ismin sözleri şu şekilde:

4 YIL ÖNCE, BİTCOİN’İN NİHAYET TEKRAR 10.000 DOLARA ÇIKTIĞINI GÖRMEK BİZİ ÇOK HEYECANLANDIRMIŞTI, BTC SONRA BİRAZ DÜŞTÜ.

BÜYÜK TABLOYA BAK.

Ünlü CEO Bitcoin’in geçmişteki hareketlerine dikkat çekti

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz yıllarda Bitcoin daha büyük çaplı düşüşlerle karşı karşıya kalmıştı ve birçok yatırımcı piyasaya dair ümitlerini yitirmişti. Son olarak buna dikkat çeken Binance CEO’su CZ, lider kripto para birimi Bitcoin’in (BTC) 2019 yılında 10 bin dolara yükseldiğini ve ilerleyen süreçte biraz düştüğünü vurguluyor. CZ’ye göre bu düşüş sonrası gelen boğa şaşırtıcı olmadı ve büyük bir boğa yaşandı. Aktardığı tweet’te bu boğa piyasasının tablosunu paylaşan ünlü isim, geçtiğimiz yıllarda attığı bir Tweet’i de mention’ladı.

Binance CEO’suna göre Bitcoin’in yaşadığı bu son düşüş 2019’da yaşadığı düşüşe oldukça benziyor. Bu yüzden ünlü isim, yatırımcıların piyasaya yönelik büyük tabloyu görmelerini önerirken BTC’ye dair ümitleri tazeliyor. CEO’ya göre BTC yakın zamanda büyük bir yükselişle adından söz ettirebilir. Lider kripto para birimi BTC, son 24 saat içerisinde yüzde 7 değer kaybı yaşadı. Anlık olarak lider kripto 26,446.63 dolardan işlem görüyor ve 514,675,558,587 dolarlık piyasa değeriyle listenin ilk sırasında yer alıyor. Uzmanlara göre lider kripto para birimi yakın zamanda yaşayacağı yükselişler ve düşüşlerle bir kez daha spekülasyonlara neden olabilir. Bu yüzden uzmanlar yatırımcıların dikkatli olmasını öneriyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!