Binance Bu Ülke İçin Yardım Çağrısında Bulundu: Airdrop Var!

Dev kripto para borsası Binance, yaptığı son duyuru ile beraber Fas’ta yaşanan depremden etkilenen kullanıcılarına yönelik airdrop sağlayacağını duyurdu. Aktarılan duyuruya göre dev kripto para borsası depremzedelere 100 dolar değerinde BNB airdrop’u sağlayacak. İşte detaylar…

Binance bu ülke kullanıcılarına 100 dolarlık yardım sağlayacak

Kripto para borsaları global olarak büyümeye devam ederken, yaptığı yardımlarla da dikkat çekiyor. Bu konuda ön plana çıkan borsalardan biri olan Binance, Fas’ta yaşanan depremden etkilenen kullanıcılara 100 dolar değerinde BNB (BNB) airdrop dağıtacak. 11 Eylül 2023 tarihinde yayınlanan duyuru ile beraber Binance, sosyal sorumluluk kolu olan Binance Charity yardım kuruluşu aracılığıyla Fas’ta gerçekleşen 7.2 büyüklüğündeki depremden etkilenen depremzedelere yardım edecek.

Dev kripto para borsasının yaptığı duyurulara göre 100 dolarlık airdrop’u almak isteyen kullanıcıların 9 Eylül tarihinde önce adres doğrulamasının (PoA) tamamlanmış olması gerekiyor. Binance yaptığı duyuruda bölgede yaşayan birçok kullanıcının PoA’yı doğrulamadığının da farkındalığı içerisinde olduklarını belirten Binance, 9-30 Eylül tarihleri arasında PoA’yı tamamlayan kullanıcıların bu airdroptan faydalanabilecekleri ve 25 dolar daha bir airdrop alacaklarını ekledi. Verilere göre her iki airdrop da Marakeş-Safi bölgesi için geçerli olacak.

Öte yandan deprem bölgesi dışarısında kalan yerleşim yerleri için de üçüncü bir airdrop duyurusu yapıldı. Dev kripto para borsası, Marakeş-Safi bölgesinde ikamet etmeyen ama Fas genelinde aktif işlemlerde bulunan kullanıcılarına da 10 dolarlık BNB dağıtacağını belirtti. Verilere göre toplamda 70 bin kullanıcının faydalanacağı bu airdrop’ta 3 milyon dolara yakın yardım yapılacak. Bununla beraber Binance, bir açık cüzdan etkinliği ile BNB, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), USD Coin (USDC), Tether (USDT) ve Binance USD (BUSD) cinsinden yardım toplamaya başladı. Bağışlar daha sonrasında belirlenecek Faslı bir hayır kurumuna transfer edilecek.

Borsanın CEO’su CZ depremin yıkıcı etkilerine değindi

Kriptoarena.com olarak aktardığımız üzere dev kripto para borsasının CEO’su CZ, yaptığı açıklamalarla gündem oluyor. Son olarak yaptığı açıklamalarda Fas depreminde hayatını kaybedenler için konuşma yapan isim, depremin Fas üzerindeki etkilerinin yıkıcı olduğunu ve etkilenenlere bir miktar destek sağlayabilmeyi amaçladıklarını aktardı. Bununla beraber CZ yaptığı konuşmada depremden etkilenmeyen kullanıcıların aldıkları airdropları etkilenen kullanıcılara aktarmasını da rica etti.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz Şubat ayında acı veren bir deprem haberi de 10 ili etkisi altına alan Hatay depremiydi. Dev kripto para borsası orda da kullanıcılarına aynı şekilde yardım sağlamıştı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!