Binance Bu Altcoinler İçin Sıcak Duyurularda Bulundu! İşte Detaylar

Dev kripto para borsası Binance, yakın zamanlı duyurularında yeni gelişmeler aktardı. Popüler kripto para borsası yeni duyurularında platformuna yeni alım satım çiftleri ekleyeceğini duyururken, izole marjin işlemler için de yeni varlıklara işaret etti. Daha iyi bir altyapı ve sistem ile yatırımcılarına ulaşmaya çalışan Binance, birçok altcoin projesi için yeni gelişmeler aktardı! İşte o gelişmeler…

Lider kripto para borsası Binance 3 yeni altcoin çiftini listelediğini duyurdu

Dev kripto para borsası Binance, gün içerisinde yaptığı yeni duyurularla beraber Türk Lirası (TRY) için yeni işlem çiftleri ekleyerek özellikle Türk kullanıcılarını sevindirmeyi başardı. Yapılan duyuruya göre 7 Temmuz 2023 saat 11:00’den itibaren Binance kullanıcıları üç yeni işlem çifti ile işlemler yapabilecekler. Bu işlem çiftleri, MAV/TRY, OCEAN/TRY ve TUSD/TRY olarak karşımıza çıkıyor. Bununla beraber bu yeni haberle beraber özellikle Türk kullanıcılar 3 yeni altcoin projesi ile işlem yapabilecekler. Bir fiat para birimi olan TRY’nin platform üzerinde sıkça yeni altcoin işlem çiftleri ile açılmasıyla beraber borsa, kullanıcı sayısını da artırıyor. Bununla beraber Binance, TUSD/TRY alım satım çifti için bir promosyon teklifinde de bulundu. Binance kullanıcıları, bir sonraki duyuruya kadar bir çiftte sıfır maker ücretinden yararlanacaklar. Bu promosyon, yatırımcıları TUSD/TRY piyasasına girmeye teşvik ederek likiditeyi ve alım satım faaliyetlerini potansiyel olarak artırmayı amaçlıyor.

İzole Marjin tekliflere XVG de eklendi!

Dev kripto para borsası, uzun bir süredir platform kullanıcılarının isteğine yanıt vermek istiyordu. Son yaptığı hamle ile beraber birçok kullanıcının talebini yerine getiren borsa, İzole Marjin tekliflere XVG’yi ödünç bir varlık olarak ekledi. Binance kullanıcıları bu duyurudan sonra XVG için XVG/USDT İzole Marjin çiftini kullanarak marjin alım satım için teminatlandırabilir. Bu Teminat varlıklar, borsa tarafından belirli limit ve oranlarda sunuluyor. Bu yüzden uzmanlar, kullanıcıların Binance platformunda yer alan kritik uyarıları ve duyuruları yakından takip etmesini öneriyor.

Binance birçok altcoin’in ağ adresini taşıyacağını duyurdu!

Lider kripto para borsası, kullanıcılarına daha iyi verimlilik ve fon güvenliği sağlamak için cüzdan altyapısını güncellediğini aktarırken, yeni duyurusunda ağ adresleri ile ilgili bir değişikliği açıkladı. Binance, seçilen para yatırma adreslerini ve notları ağlara göre toplu halde kullanımdan kaldıracak. Bununla beraber borsa, etkilenen kullanıcılara inmail bildirimlerini toplu olarak göndereceğini duyurdu. Yapılan açıklamada borsa, kullanıcılara bildirimi aldıktan sonra yeni bir adres ve (varsa) bir not almalarını tavsiye etti. Peki 2023’ün 3.çeyreğinde hangi altcoin projelerinin ağ adreslerinin taşınması planlanıyor:

BTC, BCH, XRP, SOL, NEAR, WAVES, AVAX, XMR, LTC, ADA, DOGE, DOT, FIL, ALGO, HBAR, RUNE, EGLD, FLOW, ICP, EOS, KAVA, DASH, ELF, IOST, IOTA, STX, WAX, CKB, ICX, ASTR, SCRT, INJ, BAND, STEEM, HIVE, XEM, FET ve BTS

Kriptoarena.com olarak aktardığımız üzere yapılan duyuruda aktarılan verilere göre borsa, resmi bir bildirim almayan kullanıcıların anlık adreslerini kullanmaya devam etmeleri gerektiğini de duyurdu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!