Binance Bu Altcoin İçin Harekete Geçti: Fiyat Fırladı!

Dev kripto para borsası Binance, yakın zamanlı yaptığı duyuru ile beraber popüler memecoin projesi Floki Inu’yu özel kategorilere dahil etti. Metaverse ve Gaming kategorilerine eklenmesiyle beraber benimsenme oranı artan popüler memecoin Floki Inu, son 24 saat içerisinde fiyatında büyük kazançlar gördü! İşte detaylar…

Binance FLOKI’yi Metaverse ve Gaming bölümüne ekledi

Kripto para piyasasının yakından takip ettiği memecoin projelerinden Floki Inu (FLOKI), yakın zamanlı Twitter duyurusuyla beraber dev kripto para borsası Binance’in FLOKI’yi Metaverse ve Gaming kısmına eklediğini duyurdu. Bu yeni güncelleme ile beraber benimsenme oranları da artışa geçti. Benimsenme oranlarının artmasıyla beraber popüler memecoin FLOKI, fiyatında büyük yükselişlerle karşı karşıya kaldı. Floki Inu ekibi tarafından atılan Tweet şu şekilde:

Kriptoarena.com olarak aktardığımız üzere Binance, uzun bir süredir SEC tarafı ile meşgul ve borsa büyük davalarla karşı karşıya. Buna rağmen yeni güncellemelerle yatırımcıları sevindiren Binance, Metaverse ve Gaming kategorilerine FLOKI’yi dahil ederek milyonlarca kullanıcının SAND, MANA, AXS, IMX, GALA ve ENJ gibi diğer önde gelen metaverse ve gaming kripto paralarının yanı sıra Floki’yi alıp satmasına olanak sağladı. Binance kategorilerinden ekran görüntüleri ise şu şekilde:

Dev kripto para borsasından gelen bu onay ile beraber FLOKI, Gaming ve Metaverse kısmına eklendi. Bu onay, popüler memecoin’in geleceği için oldukça önemli bir onay olarak karşımıza çıkıyor. Bildiğiniz üzere Binance, saygın ve gelecek vaat eden projelerin dahil edilmesini sağlayan titiz listeleme süreci ve dikkatli kripto para seçimleriyle tanınıyor.

Floki Inu benimsenme oranları ve fiyat durumu

Piyasa değerine göre dördüncü en büyük memecoin olan Floki, son zamanlarda ivme kazanıyor. Son olarak Türkiye’nin en büyük kripto para borsalarından biri olan Bitci’de listelenen Floki Inu, fiyatında da büyük artışlar gördü. Bununla beraber iki hafta önce açıklanan stratejik bir ortaklıkla Floki ekibi, kullanıcıları teşvik etmek için Binance Pay’den yararlanan kapsamlı bir pazarlama kampanyası aracılığıyla benimsenmeyi artırmayı hedefliyor.

Bununla beraber Binance borsası Floki’nin listelendiğini bu yıl 24 Nisan’da duyurdu ve ertesi gün milyonlarca kullanıcısına açıldı. Öte yandan Floki, son 24 saat ve geçen hafta boyunca kazançlar sergileyerek piyasada olumlu bir ivme göstermeye devam ediyor. Duyuru ile beraber 24 saat içinde yüzde 5’in üzerinde bir kazanç elde etti. Ayrıca, geçtiğimiz hafta boyunca yazdığımız gibi %10’un üzerinde artış göstererek coin’in performansında olumlu bir eğilime işaret etti. Anlık olarak FLOKI, 0,00002248 dolardan işlem görüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!