Binance Açıkladı: Bu Altcoin Büyük İsimlerin Yanında!

Binance yaptığı açıklamada Shiba’nın 2022’de en çok izlenen Kripto olarak Bitcoin ve Ethereum’a katıldığını açıkladı.

Binance BTC ve ETH’ye katılan altcoini duyurdu

Kripto endüstrisi, yıllar boyunca çok sayıda varlığın gelişine tanık oldu. Ancak çoğu Bitcoin (BTC) veya Ethereum (ETH) gibi önde gelen kripto paralarla aynı seviyeye gelemedi. Bir memecoin olan Shiba Inu (SHIB), popülaritesi muazzam büyümeye tanık olduğu için bu anlatıyı değiştirdi. Bu yıl değerinde büyük bir düşüşle karşılaşmasına rağmen, popülaritesi varlığı ayakta tuttu. Dünyanın en büyük kripto borsası Binance, 2022’de en çok izlenen kriptoyu öne çıkaran bir tweet paylaştı. Listede BTC ve ETH’nin yer alması sürpriz olmadı. Ancak Shiba Inu’nun varlığı pek çok kişiyi şok etti. Ancak Shib topluluğu bu haberden çok mutlu.

2022, Shiba Inu için oldukça önemliydi. Ağ, SHIB temalı bir restoranın lansmanından kendi video oyununa kadar epey ses getirdi. Bunun yanı sıra, ağın geliştiricilerinin topluluğa Shibarium hakkında alay ettikleri görüldü. Bugün erken saatlerde, SHIB ağı sürpriz bir geri sayım başlattı. Web sitesi, pencereden dışarı bakan bir köpekle bir geri sayımı tasvir ediyor. Ancak geri sayımın ne olduğu belli değil. SHIB Ordusu, geri sayımın ne olabileceği hakkında spekülasyon yapmaya başladı. Birçoğu bunun Shibarium ile ilgili bir güncelleme olduğuna inanıyor. Bununla birlikte, birçoğu bunun SHIB geliştiricileri tarafından sadece bir dikkat dağıtıcı olduğuna inanıyor.

İyileşmeye giden yol Shiba Inu

Daha önce kriptoarena.com olarak belirttiğimiz üzere bu yıl sahip sayısında büyük bir artış kaydettikten sonra, toplam benzersiz adres sayısı Aralık ayında azalmaya başladı. Ancak, Shib Ordusu’nun 2022’nin sonundan önce bu sayıları bir kez daha zorlamaya çalıştığı görülmüştür. Basın zamanında, SHIB’nin toplam adresleri 1.268.344’teydi. Bu, ağın Aralık ayı boyunca ulaştığı en yüksek sayıdır.

Daha önce bahsedildiği gibi, Shiba Inu’nun popülaritesi, varlığın fiyatı düşüşte olmasına rağmen değişmedi. SHIB, Ekim 2021’de ulaştığı tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,00008845 $’ın yüzde 90,34 altında. Basın zamanında Shiba Inu, günlük yüzde 3,19’luk bir artışla 0,000008537 $ gibi düşük bir seviyeden işlem görüyordu. Bu nedenle, topluluktaki birkaç kişi SHIB’nin popülerlik açısından BTC ve ETH ile aynı seviyede olabileceğine dikkat çekti. Ancak, meme parasının fiyat seviyelerine ulaşma şansı, en azından yakın gelecekte pek olası değildir.

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!