Binance 4 Altcoin Delist Ediyor: Fiyatlar Çöktü!

Binance 4 altcoin için alım satım çiftlerini listeden çıkarmaya ve alım satımı durdurmaya karar verdi.

Binance altcoinlerin delist tarihini açıkladı

22 Aralık’ta MITH, TRIBE, REP ve BTCST’nin Binance tarafından delist edileceği açıklandı. Bununla birlikte altcoinlerin fiyatları çakılmıştır. Binance, beklediği yüksek standardı karşılamaya devam ettiğinden emin olmak için listelediği her bir dijital varlığı periyodik olarak incelemektedir. Bir kripto para artık bu standardı karşılamadığında veya sektör değiştiğinde, daha derinlemesine bir inceleme yürütüp potansiyel olarak listeden kaldırmaktadır. Platform bunun, tüm kullanıcıları en iyi şekilde koruduğuna inanmaktadır.

Daha önce kriptoarena.com olarak belirttiğimiz üzere bu incelemeler yapılırken çeşitli faktörleri göz önünde bulunduruluyor. Bir dijital varlığı liste dışı bırakılmaya karar verilip verilmemesine neden olan faktörlerden bazıları şunlardır:

  • Ekibin projeyi ihmal etmesi.
  • Geliştirme faaliyetinin seviyesi ve kalitesi.
  • İşlem hacmi ve likidite.
  • Ağın saldırılara karşı kararlılığı ve güvenliği.
  • Ağ / akıllı sözleşme kararlılığı.
  • Halkla iletişim düzeyi.
  • Periyodik durum tespiti taleplerine yanıt verme.
  • Etik dışı/sahte davranış veya ihmal kanıtı.
  • Sağlıklı ve sürdürülebilir bir kripto ekosistemine katkı.

Bu 4 altcoin diğer hizmetlerde de delist oluyor

Kripto para kredisi kısmından, Binance’ın delist işleminin bir sonucu olarak bu 4 altcoin çıkarılacaktır. Belirtilen altcoinler 16 Aralık 2022, TSİ 06.00’da teminat ve ödünç varlıklar listesinden kalkacaktır. VIP Krediler için ise delist 16 Aralık’ta gerçekleşecektir. Binance’ın Gift Card’ından 21 Aralık’ta tarihinde ve Simple Earn hizmetinden 19 Aralık’ta delist olacaklardır.

Kullanıcılar Simple Earn’de “Esnek” pozisyonlarını önceden kullanmayı seçebiliyorlar. Eğer önceden kullanılmazsa ise Esnek ürünler belirtilen tarih içerisinde otomatik olarak kullanılacaktır. Bununla birlikte kullanıcıların Spot Cüzdanlarına aktarılacaktır.

MITH, TRIBE, REP ve BTCST’nin delist kararından sonra fiyatlar çakıldı!

Binance’ın delist kararı bu kripto para birimlerinin fiyatında büyük bir düşüşe neden olmuştur. Bununla birlikte Mithrill (MITH), %29.1 oranında değer kaybı yaşadı. Kripto para birimi, 0.012 dolardan 0,0087 dolara kadar geriledi. Öte yandan bir diğer altcoin Tribe (TRIBE), %8.2 oranında değer kaybı yaşadı. Altcoin, 0.23 dolardan 0.21 dolara düştü.

Augur (REP) ise bu coinler arasında en az değer kaybı yaşayan coin’dir. Bununla birlikte REP, son 24 saatte yalnızca %3 oranında düşüş yaşamıştır. Altcoin’in fiyatı 5.86 dolardan 5.47 dolara iniş gösterdi. Ancak en büyük darbe yiyen ise BTC Standard Hashrate Token (BTCST) oldu. BTCST, %42.9 oranında düşüş göstermiştir. Son 24 saatte, 5.68 dolardan 2.93 dolara kadar gerilemiştir ve kuruluşundan bu yana en düşük değerine ulaşmıştır. Ancak şu anda 3.08 dolara hafif bir yükseliş yaşamaktadır.

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!