Bifrost (BFC) Nedir?

Bifrost (BFC) nedir? adlı konu başlığımızı Kriptoarena.com olarak, bu makalemizde yanıtlıyoruz. Bifrost platformunun çok zincirli ekosisteminin para birimi BFC Token’dir. Proje daha geniş bir ifadeyle, ara katman yazılım platformu olarak, geliştiricilerin birden fazla protokol üzerinde DApp oluşturmasını sağlayan bir kripto para birimidir.

Bifrost projesinin amacı nedir?

BFC projesi, merkeziyetsiz uygulamaların birden fazla protokolün üzerinde oluşturulmasını sağlayan çok zincirli bir platform olarak geliştirilmiştir. Özellikle BFC Token ise bu sistemin para birimi olarak üretilmiştir. Proje geliştiricileri BFC’ye ödeme yapmaktadır. Yalnızca bir tane Blockchain kullanmaya nazaran çok zincirli protokolü kullanırken gaz ücretlerinin maliyetlerinin en aza indirilmesini sağlamayı hedeflemektedir. Platform Mart ayı 2016 yılından itibaren PiLab ile iki profesör tarafından ticari ve sosyal sorunları çözmek için Blockchain uygulamaları geliştirmek içi proje başlatılmıştır.

Geleceği:

Proje yakın gelecekte BFC Coin fiyatında ciddi bir hareketlilik görülmesi beklenmektedir. Özellikle 5 yıllık tahminlerinde +1203% kazanç potansiyeli görülmektedir. Proje piyasa görünümüyle ilgi odağı olmayı başarmaktadır. Uzmanlar 2022’den başlayarak fiyatının toparlanma eğilimi içerisinde olacağını ifade etmektedir. Ayrıca uzmanlar, uzun vadeli yatırım için kârlı bir unsur olarak değerlendirmektedir. Projenin özellikle geleceğine ilişkin uzun vadeli işlemler için fiyat tahminleri de olumlu yöndedir.

Avantajları neler?

  • Bütün Blockchain’ler arasında problemsiz bağlantıya izin vermektedir.
  • Özellikle esneklik ve ölçeklenebilirlik özelliklerine sahip olmaktadır.
  • Projenin gelecek dönem fiyat beklentileri olumlu yönde olmaktadır.

Dezavantajları neler?

  • Platform birden çok Blockchain’le etkileşimleri aksamalara sebep olabilir.
  • Özellikle piyasa dalgalanmalarından olumsuz yönde etkilenebilmektedir.

Bifrost (BFC) nedir? Nasıl satın alınır?

Şu anda BFC ile işlem yapılabilen borsalar; Uniswap, Upbit, Gate.io, Bithumb’dır. Coin satın almak için ise bu aşamalar izlenmektedir:

İlk adım olarak BFC listeleyen borsanın web/mobil uygulamasına erişim sağlayın. Daha sonrasında borsanın hesap açma adımlarını izleyin. Bir diğer adım olan kimlik doğrulama ve onay süreçlerini de tamamlayın. Bir diğer adım olan borsanın para yatırma adımlarını izleyin. Son adım olarak ise istenilen bakiye tutarınca BFC Coin’i seçerek alım emri oluşturun. Güvenilir hesaplarınızda saklayın.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!