Başarılı Analist, Dogecoin (DOGE) ve XRP Beklentilerini Açıkladı: İşte Hedefleri!

Tahminleriyle yatırımcıların yakından takip ettiği başarılı analist Ali Martinez, Dogecoin ve XRP için ilginç beklentilerini paylaştı.

Dogecoin (DOGE) için, Martinez, fiyatın Nisan ayında parabolik bir yükseliş kırılması yaşayabileceğini öngördü. Geçmiş boğa piyasalarında gözlemlenen modellerin benzerlerini gördüğünü belirten analist, şunları dile getirdi: “Dogecoin’ın fiyat hareketi, önceki boğa piyasalarında gözlemlenen kalıpları yansıtıyor gibi görünüyor. Eğer tarih tekerrür ederse, DOGE’nin Nisan ayı civarında parabolik bir kırılmaya girdiğini görebiliriz!”

XRP için ise Martinez, TD Sequential göstergesinin güçlü bir satın alma sinyali verdiğini açıkladı. Analist, eğer XRP, 0,57 doların üzerinde sürekli bir haftalık kapanış gerçekleştirebilirse, bu durumun XRP’nin 0,65 dolara kadar çıkabileceğini işaret ettiğini belirtti. “TD Sequential göstergesi, XRP haftalık grafiğinde potansiyel bir yükseliş momentumuna işaret eden bir satın alma sinyali yayınladı. Eğer XRP, 0,57 doların üzerinde sürekli bir haftalık kapanış gerçekleştirebilirse, bu durum 0,63 dolara ya da daha da yukarısına, 0,65 dolara doğru bir yükselişin katalizörü olabilir.”

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!