BarnBridge (BOND) Nedir?

BarnBridge (BOND) nedir? adlı konu başlığımızı Kriptoarena.com olarak, bu makalemizde yanıtlıyoruz. BOND, Eylül 2020 yılında riskleri Token’leştirmeye yönelik bir protokol olarak piyasaya çıktı. BarnBridge projesi ayrıyeten tüketicileri piyasa oynaklıklarına maruz bırakan takas edilebilir Coinler oluşturmaya yönelik bir tür DeFi Lego’su olarak da tanımlanmaktadır. DeFi’yi daha verimli bir hale getirmek için işlevselliğini genişleten bir projedir. Platformunun yerel kripto para birimi BOND Coin’dir. BarnBridge projesinin en temel amacı, DeFi pazarında geleneksel risk yönetimi araçlarına ve sabit getirili araçlara erişim sağlayabilmektir. Ana odak noktası, kripto para risklerini dilimlere bölüp, piyasa katılımcılarının risk profillerine bağlı şekilde farklı ürünlere ya da varlıklara yatırım yapabilmesidir. Sabit gelir ve volatilite dilimleriyle platformlar arası bir risk belirteci protokolü olan BarnBridge projesi giderek değer görmektedir.

BarnBridge Nedir? Kullanım alanları neler?

  • SMART Alfa Tahvillerini desteklediği için özellikle geniş kullanım alanları mevcuttur.
  • Platform kullanıcıları büyük, orta, düşük fiyat dalgalanmalarına maruz bırakabilmektedir.
  • ETH üzerindeki Akıllı Alfa Tahvilleri ve herhangi bir ERC-20 Token fiyat dalgalanmalarına karşı korunmak için türevler olarakta kullanılabilmektedir.
  • BOND Coin, özellikle BarnBridge ağında bahis, yönetim ve teşvikler için kullanılmaktadır.
  • BOND bütün bunların yanında geleneksel finans açısından, hisse senedi ticaretinin etkinliğini artırmak için de kullanılmaktadır.

Projenin avantajları neler?

  • BarnBridge, piyasa dalgalanmalarına maruz kalmayı Tokenize edip, muhafazakar yatırımcılar için oynaklığı azaltır. Aynı zamanda günlük tüccarlar için de artırabilmektedir.
  • BarnBridge projesi, DeFi pazarında geleneksel sabit getirili ve risk yönetimi araçlarına imkan sunar.
  • BarnBridge’in yerel Tokeni BOND Coin, ETH Blockchain’de çalışmaktadır.
  • BOND, özellikle ETH’nin ERC-20 uyumlu standartlarına dayanır.
  • BOND Coin, ETH destekleyen herhangi bir cüzdanda saklanabilmektedir. Aynı zamanda Token’e kolay erişim imkanı sunmaktadır.

Projenin dezavantajları neler?

  • BarnBridge’in başlıca rakipleri, opsiyon ticaret platformları HEGIC ve Opyn gibi diğer DeFi riskten korunma platformlarıdır.
  • BOND Coin’in yüksek volatilitesi sebebiyle riskli bir yatırım seçeneğidir.
  • Donanım cüzdanlarda tutulamayan BOND Coinler özellikle siber saldırılarla çalınma riskleri vardır.

BarnBridge (BOND) nedir? Nasıl satın alınır?

BOND ile işlem yapılan borsalar; Binance, Bittrex, KuCoin, Kraken, Coinbase Exchange, SushiSwap, Uniswap V2, CoinEX’dir. Dilediğiniz borsadan BOND satın alma işlemi yapabilirsiniz. Coin satın almak için ise aşağıdaki adımlar izlenebilir: Öncelikle ilk adım olarak BOND listeleyen borsaların web/mobil uygulamasına erişim sağlayın. Daha sonra hesap açma adımlarını tamamlayın. Bir diğer adım olan kimlik doğrulama ve onay sürecini tamamlayın. Daha sonra para yatırma adımlarını takip edin. Son adım olarak istediğiniz bakiye tutarınca BOND Coin alım emri oluşturun. Güvenilir soğuk cüzdan hesaplarınızda saklayın.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!