Balinaların Hızla Aldığı Bu Altcoin, Binance Haberiyle Patladı!

Önde gelen kripto para projelerinin arasında küçük altcoin projeleri de yatırımcılar tarafından çokça tercih ediliyor. Son verilere göre ay boyunca isimsiz bir balina tarafından büyük miktarlarda MAGIC satın alındı. Bunun ardından ise Binance, projenin token’ını İnovasyon listesinde listeledi. Birçok kullanıcının merak ettiği bu hareket, yatırımcıları harekete geçirdi! İşte detaylar…

Balina, bu altcoin projesinin fiyatını ikiye katladı!

Daha önce kriptoarena.com olarak bildirdiğimiz üzere kripto para balinaları, uzun süredir birikim aşamasında bulunuyor. Nansen Intern tarafından paylaşılan bir zincir üstü veriye göre, son 30 günlük süreçte yaklaşık 1 milyon dolar değerinde token satın alan bir balina sayesinde MAGIC’in fiyatı geçtiğimiz ay ikiye katlandı. Bu durum birçok yatırımcının da dikkatini çekti.

Ayrıca proje, Arbitrum’da önemli bir yatırımcı kitlesi buldu. Buraya kadar her şey normal görünse de, özellikle 190416.eth adlı adresin MAGIC token toplaması dikkat çekti. Balina, son bir haftalık süreçte yaklaşık 800 bin dolarlık alım yaptı. Bu bilgilerin Nansen tarafından paylaşılması da birçok yatırımcı tarafından garip karşılandı. MAGIC yatırımcılarının sayısı hızla artarken, 190416.eth hesabının yaptığı alımlar ses getirse de, aslında bir çok balina cüzdanı 6 haneli alımlar yaptı. Uzmanlara göre bu durum bir “insider trading” işlemi olabilir ve dev kripto para borsası Binance’in listelemesinin, ilgi odaklı bir sonuç olabileceğini bildiriyor. Bildiğiniz üzere Binance Innovation Zone’da listelenen token’ler, üst düzey varlıklara kıyasla daha küçük bir piyasa kapitalizasyonuna sahip bulunuyor.

Peki, Magic Projesi nedir?

MAGIC projesi, Bridge world, The Beacon ve Trove gibi temel ürünleri içeren Arbitrum’daki Treasure oyun altyapısı projesi için bir altcoin projesidir. MAGIC ekosisteminde, Magic bir yönetişim ve fayda token’i olarak hareket eder. MAGIC, merkeziyetsiz bir NFT ekosistemi olarak karşımıza çıkıyor. Meta evren projeleri için bir merkez görevi görür. Treasure ekosisteminde birçok metaverse oyunu var. Tüm bu oyunlar, işlemler için para birimi olarak MAGIC’i kullanır. Her oyun kendi para biriminde çalışan kendi varlığıdır. Kendi hikayeleri ve arayışları var. Hazine bu fikri içerir ve içine yeni bir unsur ekler.

Son bir haftalık süreç içerisinde MAGIC, yüzde 50’nin üzerinde değer kazandı. Son 24 saatlik süreç içerisinde gerçekleşen bu yükselişle beraber yatırımcıların da dikkati bu altcoin projesine yöneldi. Anlık olarak Magic (MAGIC), 0,840950 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!