Balinalar Yığınla Bu 2 Altcoin’den Alıyor! 50x Yapacaklar mı?

Önde gelen kripto analitik şirketi Santiment, kripto para balinalarının Ethereum ağı üzerine inşa edilmiş iki token’ı yığınla aldığını bildiriyor. Peki, bu altcoin projeleri için sıradaki seviyeler neler? İşte detaylar…

Önde gelen kripto para balinaları bu altcoin projelerini biriktiriyor!

Analitik firması Santiment, önde gelen kripto para balinalarının Kyber Network (KNC) projesine yatırım yaptığını bildirdi. Popüler altcoin projesi Kyber Network, ERC-20 token’ları arasında anında takası kolaylaştıran ve herhangi bir üçüncü taraf olmadan likiditeyi toplayan, blok zinciriyle oluşturulmuş bir proje olarak karşımıza çıkıyor.

Önde gelen analitik firmasına göre son 90 gün içerisinde değerinin yüzde 40’ını kaybeden KNC token’ı, büyük kripto para balinaları tarafından satın alınmaya devam ediyor ve firma, bu durumun bir düşüş trendi olduğuna işaret ettiğini belirtiyor. Bununla beraber, düşük volatilite veya piyasa düşüşleri dönemlerinde balinaların genellikle çok miktarda token biriktirmesi yaygındır.

Santiment’in Twitter üzerinden aktardığı veriler, KNC token’ın neden bu kadar yoğun biriktirildiğini açıklar nitelikte. Balinalar, geçtiğimiz 15 gün içerisinde neredeyse varolmayan bir oynaklığa sahip olduğu göz önüne alındığında KNC’yi biriktirmeye meyilli gözüküyor. Ayrıca Santiment, “En az bir milyon KNC tokenine sahip kripto cüzdanlar, KNC varlıklarını 31 Temmuz’dan bu yana yüzde 20 artırdı. Bu tür bir birikim en son gerçekleştiğinde, KNC’nin fiyatı altı ay içinde yüzde 67 arttı” sözlerinde de bulundu. Anlık olarak KNC token, son 24 saat içerisinde yüzde 3.3 artış yaşadı. Anlık olarak ise altcoin projesi, 0,908025 dolardan işlem görüyor.

Balinalar Chainlink (LINK) biriktirmeye devam ediyor.

Santiment verilerine göre balinaların hedefindeki diğer altcoin ise karşımıza Chainlink (LINK) olarak çıkıyor. LINK, merkeziyetsiz oracle ağı Chainlink’in yerel token’ı olarak açıklanabilir. Santiment, LINK token’larını tutan balina kripto cüzdanlarının sayısının anlık olarak 5 yılın zirvesine yükseldiğini belirtti. Öte yandan, balina adresleri LINK tokenlerini biriktirmeye devam ederken, LINK’in fiyatı Pazar günü 7 dolara ulaştı.

Analitik firması, 458 adresin en az 700.000 dolar değerinde LINK tokenine sahip olduğunu ekliyor. Bu, 2017’den bu yana bu kadar LINK token değerine sahip en yüksek adres sayısıdır. O yıl LINK, bir dizi büyük borsada halka açık işlemlere açıldı. En son veriler, LINK’in son 24 saatte yüzde 5.22 yükseldiğini ve 7.20 dolardan işlem gördüğünü gösteriyor.

Balinaların bu iki token’ı biriktirmesi, fiyatları üzerinde olumlu bir etki yaratıyor. Ancak etkisinin kısa vadeli mi yoksa uzun vadeli mi olacağını zaman gösterecek.

Öte yandan daha önce kriptoarena.com olarak bildirdiğimiz üzere Chainlink topluluğu, Chainlink staking’in başlatılmasını dört gözle bekliyor. Token’larını stake eden LINK sahipleri, Oracle hizmetlerinin kullanıcı güvencelerine ve güvenliğine katkıda bulundukları için ödüller kazanırlar. Chainlink staking’in (v0.1) beta sürümü bu yılın sonuna kadar yayında olacak.

İlk başta, beta sürümü seçilmiş birkaç kişiye açık olacak. Ardından, staking programının tam sürümü halka açık hale gelmeden önce geri bildirim yinelenecek. Chainlink’e göre, tüm stake işlemleri Ethereum’un ana ağında gerçekleşecek. Chainlink geliştiricileri, bu stake programına daha fazla özellik eklemeyi planlıyor. Bu tür özellikler arasında güvenlik güvencesi teknikleri, kullanıcı ücreti ödülleri ve gelişmiş bir itibar sistemi bulunur.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!