Dikkat: Balinalar Milyonlarca Dolarlık DOGE Transfer Ediyor! İşte Detaylar

Kripto para piyasası geçtiğimiz 24 saatlik süreçte düşüşe geçerken ünlü kripto para analistleri piyasayı yorumladı. Son olarak Dogecoin (DOGE) hakkında yorumlarda bulunan analistler, DOGE’nin büyük balina işlemlerine tanık olduğunu aktarıyor. Son olarak büyük balinalar milyonlarca dolarlık DOGE’yi Robinhood’tan bilinmeyen bir cüzdana aktardı! İşte detaylar…

DOGE balinaları harekete geçti: Varlıklarını taşıyorlar

Balina izleme platformu Whale Alerts tarafından paylaşılan bir Twitter gönderisine göre, büyük miktarda Dogecoin (DOGE) bir kripto para borsasından bilinmeyen bir cüzdana aktarıldı. Platform gönderide, 16 milyon dolardan fazla değere sahip 253.419.377 DOGE’nin bugün erken saatlerde Robinhood’dan bilinmeyen bir cüzdana aktarıldığını paylaştı.

Twitter gönderisine verilen yanıt çoğunlukla olumlu oldu ve birçok yorumcu bunun DOGE için bir yükseliş işareti olabileceğine ve önde gelen meme parasının fiyatının yakında yükselebileceğine inandı. DOGE, geçtiğimiz işlem gününde fiyatının yükseldiğini gören birkaç token’dan biri olduğu için durum böyle olabilir. Piyasa izleme web sitesi CoinMarketCap, DOGE’nin fiyatının son 24 saat içinde %2’den fazla yükselebildiğini ve bunun sonucunda 0,06371 dolardan işlem gördüğünü belirtti. Bu, anlık olarak DOGE’nin günlük en yüksek seviyesi olan 0,063889 dolara çok yakın işlem gördüğü anlamına geliyor.

Dogecoin için teknik analiz

Meme coin’in fiyatı artarken, gün içi işlem hacmi bir önceki günden bu yana %50’nin biraz altında düştü. Daha sonra, DOGE’nin hacmi yaklaşık 391,64 milyon dolar olarak gerçekleşti. Bu arada, DOGE’nin haftalık performansını %16’dan fazla düşüşle yeşil bölgeye geri döndürmek için hala yapması gereken bazı işler vardı.

DOGE’nin günlük grafiğinde, 20 günlük EMA çizgisinin son 3 gün içinde 50 günlük EMA çizgisinin altından geçmesiyle önemli bir orta vadeli düşüş bayrağı tetiklendi. Bu, ayıların anlık olarak üstünlük sağladığını ve önümüzdeki hafta DOGE’nin fiyatının Dolar karşısında zayıflamasına yol açabileceğini gösterdi. Bu düşüş bayrağı doğrulanırsa, DOGE’nin fiyatı 0,05801 dolara kadar düşebilir. Öte yandan, DOGE’nin fiyatı günlük bir mumu Bollinger Bantları (BBANDS) göstergesinin alt seviyesinin üzerinde 0,06304 dolardan kapatırsa, 0,06881 dolara tırmanabilir. Bu seviyenin üzerinde bir kırılma, meme coin’in fiyatının 0,07409 dolara yükselmesi için bir yol açacaktır.

DOGE nedir?

Dogecoin, ilk altcoinlerden biridir ve Litecoin blok zinciri mimarisi temel alınarak hızlı ve anında ödeme sistemi olarak oluşturulmuştur. Projenin arkasındaki fikir, güçlü bir kullanıcı topluluğu tarafından yönlendirilen Litecoin’e (Bitcoin’e bir alternatiftir) eğlenceli ve kullanımı kolay bir alternatif yaratmaktır.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!