Kripto Para Balinaları Ayı Piyasasında Dahi Bu Altcoin’den Vazgeçmiyor!

Kripto para piyasaları değişken ve volatildir. Dolayısıyla, Kriptoarena.com olarak da bildirdiğimizi gibi,  dönem dönem ayı ve boğa piyasaları oluşur. Düşüşler ve yükselişler görülebilir. Ancak bu altcoin projesine karşı yatırımcıların ilgisi ve sevgisi sonsuza kadar kalacakmış gibi görünüyor. Popüler meme coin Shiba Inu (SHIB), ayı piyasasında dahi, kripto balinalarının en çok ilgilendiği ve tercih ettiği kripto para birimlerinden biri olmaya devam ediyor. İşte ayrıntılar…

Bu altcoin, önümüzdeki günlerde devam edebilecek potansiyel bir yükseliş eğilimine işaret ediyor

Popüler meme altcoin Shiba Inu (SHIB), piyasa değerine göre en büyük kripto para birimleri arasında 12. sırada buluyor ve CoinMarketCap verilerine göre toplam piyasa değeri yaklaşık yüzde 3,5 artmış durumda. Bu ilgi, gerçekten de, önümüzdeki günlerde devam edebilecek potansiyel bir yükseliş eğilimine işaret ediyor. Popüler meme altcoin, özellikle aylık işlemlerde bir miktar toparlanma gösterdi. Blockchain analitik web sitesi bloxyinfo’nun istatistiklerine göre, Temmuz 2022’deki SHIB işlemleri, Haziran ayında kaydedilen 15 ayın en düşük değeri olan 157.889’dan yüzde 34’lük bir kazançla 211.833’e yükseldi.

Ayrıca, Google Trendler’deki anahtar kelime aramaları bile bu ilgi ve yükseliş eğilimini desteklemek için yeterli bir kanıt olarak görülebilir. Söz konusu dalgalanma, ağ ve dolayısıyla ilgili token için çok ihtiyaç duyulan rahatlamayı getirdi. Burada, popüler meme kripto para birimi Shiba Inu’nun arkasındaki geliştiriciler , uzun zamandır beklenen CCG oyununun adını açıkladı . Duyuruya göre “Shiba Eternity” olarak adlandırılan oyun, Apple app store ve Google play store üzerinden oyuncuların beğenisine sunuldu. Yaşanan tüm bu gelişmeler ile birlikte işlem hacmi de kayda değer bir biçimde büyüdü. Bir kripto para analitik platform olan Santiment’e göre, işlem hacmi 3 Ağustos’ta 360,9 milyona yükseldi.

Shiba Inu yakım etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor

Meme altcoin projesine olan talep artışı genellikle SHIB’nin yakım mekanizması ile doğru orantılı bir şekilde ilerler. Ancak burada durum böyle değildi. Shibburn portalına göre, geçen hafta 1.13 milyar SHIB yakılarak dolaşımdan çıkartıldı. Son 24 saatte ise toplam 58.217.926 SHIB token yakıldı. Bununla birlikte, 550 trilyon olarak tahmin edilen token arzının dolaşımdaki hacminin yalnızca yüzde 0.0002’sini temsil ediyor. Bununla birlikte, SHIB, aşağıdaki tweet’te görüldüğü gibi, en iyi 5000 ETH balinası arasında listelerin zirvesinde yer aldı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!