Balinalar Bitcoin in yükselişine izin verecek mi?

Bitcoin (BTC) balina kümeleri BTCnin 10 bin 700 doların ötesinde toparlanmasının ardından fiyatın kısa vadeli bir trendin tersine dönebileceğini gösteriyor. Geçtiğimiz iki günde BTC fiyatı büyük borsalarda 10 bin 135 dolardan 10 bin 755 dolara çıkarak yaklaşık yüzde 6 oranında yükseldi.

Balina kümeleri büyük yatırımcılar Bitcoin biriktirdiğinde ve varlıklarını önemli süreler boyunca harcamadığında veya taşımadığında oluşuyor. Bu tipik olarak balinaların BTC fiyatının yakın vadede artmasını beklediğini gösterir.

Balina aktivitesini izleyen analiz firması Whalemap 10 bin 407 10 bin 570 ve 10 bin 667 doları balina kümeleri olarak tanımladı. Kısa vadede BTC 10 bin 700 doların üzerinde kalırsa üç seviyenin potansiyel destek alanları olarak hizmet etmesi muhtemel.

Bitcoin piyasa duyarlılığı iyimser hale geliyor

Whalemapteki analistlere göre Bitcoin 10 bin 407 doların üzerinde kaldığı sürece yükseliş eğiliminde kalabilir.

Analistler piyasa duyarlılığı son artıştan sonra iyileştikçe trendin “boğaların kazandığını” gösterdiğini vurgulayarak “Boğalar kazandı sanki. Teknik anlamda 10 bin 407 ve 10 bin 570 ve hacim profili 10 bin 500 dolar önemli destekler oldu. Yükselişte kalmak için 10 bin 407 doların altına düşmemeli” açıklamasını yaptı

Analist Willy Woo Bitcoinin ivmesinin güçlendiğini gösterdiğini söyledi ve “Bitcoin yakında geleneksel piyasalardan ayrılacak. Ancak geleneksel yatırımcılar tarafından bir riskten korunma aracı olarak algılardaki değişikliklerden ziyade dahili benimseme s-eğrisi (başlangıç ​​tarzı büyümeyi düşünün) tarafından yönlendirilecek” yorumunu yaptı…

Comments (0)
Add Comment