AVAX Grafikleri Bize Ne Anlatıyor? Kırılma Hangi Yönde Olacak?

Avalanche (AVAX) , ekosisteminde her biri umut verici görünen birkaç ilginç gelişmenin ardından yakın zamanda ilgi odağı oldu. Örneğin, ağ yakın zamanda SCALE programına katılmak için Chainlink (LINK) ile ortaklık kurdu. Aynı şey, blockchain ortaklarının dApp’lerinin ekosistem ihtiyaçlarına özel yeni oracle hizmetlerine ve/veya oracle konfigürasyonlarına erişim elde etmelerini sağlar. Ancak, bu olumlu gelişmelere rağmen, AVAX son yedi gün içinde yaklaşık yüzde 4’ün üzerinde düşüş yaşadığı için bunları grafiğine kaydedemedi. İlginç bir şekilde, birkaç zincir üstü ölçüm de AVAX’ın lehine değildi ve daha fazla düşüş eğilimi gösterdi. AVAX ekosistemine bir göz atalım ve önümüzdeki günlerde AVAX’ı nelerin beklediğini görelim.

Göstergeler AVAX’ın düşüşüne işaret ediyor

Sadece SCALE programı değil, AVAX geliştiricileri de yakın zamanda yine olumlu bir gelişme olan Banff elastik alt ağını tanıttı. Banff, kendi alt ağlarında kendi token’lerini kullanarak, alt ağ oluşturucuların Proof-of-Stake doğrulamasını ve çalışma süresine dayalı teşvikleri başlatmasını sağlar. Ne yazık ki, bu güncellemeye rağmen, AVAX’ın ölçümlerinin tümü düşüşü gösteriyordu. Örneğin, AVAX’ın geliştirme faaliyeti son zamanlarda azaldı, bu da genel olarak bir blok zinciri için olumsuz bir sinyal.

Ayrıca, AVAX’ın hacmi de aynı rotayı izledi ve geçen hafta önemli ölçüde düştü. İlginç bir şekilde, LunarCrush’ın verileri , kripto paranın sosyal sözlerinin ve etkileşiminin de son birkaç gün içinde düştüğünü ortaya koydu. Ancak, tüm olumsuzluklara rağmen, AVAX’ın NFT alanı, NFT ticaret sayısı geçen hafta arttığı için bir miktar ivme kaydett. Bu altcoin için olumlu bir sinyal..

AVAX için sırada hangi seviyeler var?

AVAX’ın fiyatı bir süredir 16,5 dolar civarında destek buldu. Şuan aynı seviyeye yakın işlem görüyordu. Bu nedenle, her şey yolunda giderse, AVAX yakında fiyatında bir artış görebilir. MACD’nin verileri, ayılar ve boğalar arasında bir mücadelenin sürdüğünü ortaya koydu. Bununla birlikte, Üstel Hareketli Ortalama (EMA) Şeridi, 20 günlük EMA’nın 55 günlük EMA’nın oldukça altında olması nedeniyle ayıların piyasada üstün olduğunu ortaya koydu. Ayrıca, AVAX’ın Chaikin Money Flow’u da bir düşüş kaydetti ve yükseliş olasılığını daha da azalttı.

Kriptoarena.com olarak da bildirdiğimiz gibi, 2020 yılının Eylül ayından bu yana kullanılan Avalanche coin Ava Labs tarafından geliştirilmiştir. Avalanche nedir diye baktığınızda bunun ölçeklenebilen ve güvenlikli bir ağ olduğunu görebilirsiniz. AVAX sembolü ile gösterilen bu coin izin gerektiren ve gerektirmeyen blockchain’lerin tek bir ağ üzerinden çalışabilmesini mümkün hale getirir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!