Apecoin (APE): Kısa Vadede Bu Seviyeler Gelebilir!

Bitcoin (BTC), 42,8 bin dolar civarında güçlü satış baskısı ile karşı karşıya kaldı ve kripto para piyasasında başka bir korku dalgası yayışdı. CoinMarketCap’te piyasa değerine göre 30. sırada yer alan ApeCoin (APE) için ise durum böyle değildi. APE’ye yoğun bir talep vardı ve boğalarda ivme kazanmış durumda. Peki ApeCoin nereye kadar tırmanabilir?

ApeCoin (APE)’de daha yüksek seviyelerin gelmesi muhtemel

ApeCoin (APE)’nin daha geniş zaman dilimlerinde piyasa yapısı güçlü bir şekilde yükselişe geçti. 15.56 dolardaki eski zirveler son birkaç gün içinde kırıldı ve aynı zamanda fiyat geçen ay daha yüksek dipler oluşturdu. ApeCoin (APE) fiyatı 9,5 ile 15,3 dolar (gri) arasında bir aralık oluşturmuştu ve fiyat aralığın yükseklerini geçerek 14.5 dolarlık desteği de yeniden test etti. Bu, muhtemelen daha yüksek seviyelerin geleceğini gösterdi.

Apecoin (APE)’nin 9,5 dolardan 15,56 dolara çıkış hareketi için Fibonacci düzeltme ve uzatma seviyeleri (sarı) kullanılarak, yüzde 27,2 ve yüzde 61,8 uzatma seviyeleri, 17,22 dolar ve 19,32 dolar olarak işaretlendi. APE boğalarının fiyatları bu seviyelere, ve hatta  muhtemelen daha da yükseklere çekmesi muhtemel.

Güçlü yükseliş ivmesi ve istikrarlı talep

12 saatlik grafikteki RSI, 75.19’luk yeni bir yüksek gösterdi ve APE’nin 16.72 dolardan 14.28 dolara geri çekilmesiyle, 60’ın hemen altına düştü. Fiyat tekrar yükselmeye çalıştığından, önümüzdeki birkaç işlem seansında RSI yapamazken fiyatın daha da yükselme şansı var. Bu, ApeCoin (APE)’nin fiyat ve ivme arasında düşüş eğilimi gösterdiğini görebilir ve APE için başka bir geri çekilme görülebilir. Müthiş Osilatör, momentumun boğalarda kaldığını göstermek için sıfır çizgisinin oldukça üzerindeydi. OBV de geçen ay yükseliş trendindeydi ve alıcılardan istikrarlı talep gördü.

Göstergeler, geçen hafta APE’nin yükselen fiyatlarının arkasında güçlü bir yükseliş momentumu ve iyi talep olduğunu gösterdi. Bir düşüş ayrışmasının gerçekleşme şansı olsa da, APE’nin 19-20 dolar bölgesine doğru yükselmesi hala en muhtemel seçenek olarak görünüyor. Daha fazla ApeCoin haberi için, Kriptoarena.com web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!