Analistten Kritik Dogecoin Yorumu: Bekleniyor

Balina izleme platformu WhaleStats’a göre Dogecoin (DOGE), son 24 saatte ilk 500 BSC balinası arasında en çok kullanılan akıllı sözleşmelerden biri oldu. Dogecoin’in işlem hacimleri, DOGE’yi en iyi BSC balinaları arasında en çok kullanılan akıllı sözleşmeler arasına yerleştiren balinalar arasında yükseldi. Bunun yanı sıra Dogecoin, en iyi 100 BSC balinasının ilk 10 holdingi arasında yer alıyor. Son verilere göre Dogecoin, balinalardan veya kripto para biriminin en büyük yatırımcılarından yenilenen bir aktivite görüyor.

Dogecoin (DOGE)’e devasa cüzdanların ilgisi artıyor

Kriptoarena.com olarak daha önce de verilerini paylaştığımız zincir içi veri analiz firması IntoTheBlock tarafından sağlanan veriler, zincir üstü Dogecoin işlemlerinin hacminde 100 bin doların üzerinde bir artış olduğunu gösterdi ve toplam değer 25 Nisan’da 2,59 milyar dolara yükseldi. Toplam hacmin neredeyse yüzde 94’ünü oluşturduğu için bu rakam Mart sonundan bu yana en yüksek hacim olarak ortaya çıkıyor. En az 100 bin dolar değerindeki işlem sayısı Pazartesi günü 2.440’a yükseldi ve 14 Ocak’tan bu yana görülen en yüksek seviyeye ulaştı. Kripto para analisti Ali Martinez konu ile ilgili olarak şöyle açıklamada bulundu:

Bu tür piyasa davranışları balinaların faaliyetleri için bir gösterge niteliği taşıyabilir ve büyük bir fiyat hareketi için nasıl konumlanabileceklerini gösterebilir.

https://twitter.com/WhaleStatsBSC/status/1519919550556479488?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1519919550556479488%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fu.today%2Fdogecoin-ranks-most-widely-utilized-smart-contract-among-top-bsc-whales

DOGE en iyi 100 BSC balinasının ilk 10 holding’i arasında yer alıyor

Dogecoin ayrıca CoinMarketCap’e göre 18,57 milyar dolarlık bir değerleme ile piyasa değerine göre ilk 10 kripto para birimi arasına geri döndü. Dogecoin, Elon Musk kaynaklı kazançlar sonrasında bir miktar geri çekildikten sonra ilk 10’daki yerini kaybetti. Meme kripto para birimi, Tesla CEO’su Elon Musk’ın Twitter ile 44 milyar dolarlık satın alma anlaşmasını tamamlamasının ardından geçen Pazartesi gününe büyük bir ralli ile başlamıştı.

Bir başka olumlu açıdan bakıldığında, ilk Bitcoin kullanıcılarından biri olan Roger Ver, son röportajına göre meme kripto para birimi Dogecoin’in lider kripto para birimine göre daha üstün olduğuna inanıyor. Bitcoin ile karşılaştırıldığında, en eski kripto para destekçilerinden biri olan Ver, şaka kripto para biriminin “daha ucuz ve daha güvenilir” olduğunu düşünüyor. Aslında Ver, milyarder Elon Musk gibi, Dogecoin’in dünyanın hakim para birimi olma potansiyeline sahip olduğuna inanıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!