Popüler Analistten Kritik Bitcoin, Ethereum, VeChain ve Kava Analizi!

Yüksek profilli kripto yatırımcısı Michaël van de Poppe, Bitcoin (BTC), Ethereum, VeChain ve Kava için kritik fiyat seviyelerinin ana hatlarını çiziyor. Van de Poppe, 352 bin Twitter takipçisine Bitcoin (BTC)’in 30 bin dolar gibi düşük bir aralıkta konsolide etmeye devam ettiğini söyledi. Bununla birlikte, en iyi kripto para birimi 32.500 dolar alanından düşerse, keskin bir düşüşün önündeki son engellerden biri olarak gördüğü 31 bin dolara düşeceğini söylüyor.

Bitcoin (BTC)’in kırması gereken kilit direnç noktası 34.673 dolar

Ünlü analist konu hakkındaki görüşlerini şöyle belirtti:

Bitcoin hala burada zar zor desteğe tutunuyor. Bu kaybedilirse, bu konuda destek için 31 bin dolar civarındaki son engele bakıyorum. Şimdilik, hala genel olarak konsolide oluyor.

Van de Poppe’ye göre, diğer taraftan, Bitcoin (BTC)’in yükselişine devam etmesi için kırılması gereken kilit direnç noktası 34.673 dolar. BTC, geçtiğimiz ay bu direnç noktasında iki kez reddedildi.

Van de Poppe, Bitcoin (BTC) çiftinde 0.057 satoshi tutmak ve 0.063 satoshi’de direnci kırmak için Ethereum’a bakıyor. Van de Poppe’ye göre Ethereum/Bitcoin (ETH/BTC) bu zor bölgeyi kırabilirse bir sonraki direnç noktası 0,074 sat olacak.

VET hala düşüş eğiliminde devam ediyor

Ünlü yatırımcı ayrıca Bitcoin (BTC)’e karşı düşüş eğiliminde olduğunu söylediği merkezi olmayan tedarik zinciri takipçisi VeChain’e (VET) de bakıyor. Van de Poppe’ye göre VET, kritik desteği 0.0000025 satoshi’de yeniden test edecek. Bu destek tutarsa, VET 0,00000273 satoshi’de yukarı dirence doğru sıçrayabilir. Aksi takdirde, Van de Poppe’ye göre, VET muhtemelen 0.00000158 satoshi’de bir desteğin yeniden testine yönelecektir. Van de Poppe konu hakkındaki görüşlerini şöyle açıkladı:

VET ile ilgili görüşüm değişmedi ve bu konuda hala düşüş eğilimindeyiz. Benim için kritik destek verildi.

Zincirler arası merkezi olmayan finans (DeFi) kredi protokolü Kava, 0,00127 sats’de desteğe dokunurken yatırımcının beklediği yolu da izliyor. Van de Poppe’ye göre Kava, direnci tekrar 0,000144’te test ederse, varlık muhtemelen yukarı doğru kırılacak ve bir sonraki direnç bölgesi 0,00023’e yönelecek.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!