Wall Street Kurdu: Bitcoin ve Ethereum Yıl Sonunda Bu Seviyelere Ulaşacak!

“Wolf of Wall Street” (Wall Street Kurdu) olarak bilinen eski borsa trader’ı ve krito para analisti Jordan Belfort, kripto para birimi sektörünün acilen kapsamlı bir şekilde düzenlenmesi için çağrıda bulundu. Yatırımcı, ayrıca Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) için yıl sonu fiyat tahminini açıkladı.

Regülasyon Bitcoin için olumlu bir gelişme!

Coindesk’e konuşan Belfort, sektörün geniş çaplı düzenlenmesinin Bitcoin ve Ethereum gibi kripto para birimlerinin değer kazanmasına yol açacağının altını çizdi. Yatırımcı, düzenlemelerin sektör için kötü olduğu fikrinin yanlış olduğunu söyledi. Belfort, düzenlemelerin faydalarından birinin pazar büyüklüğünde gözle görüşür artış olacağını belirtiyor. Uzun zamandır kripto para destekçisi olan trader, sektördeki düzenlemenin kötü aktörleri, özellikle de ”pompala-boşalt” planlarını ortadan kaldıracağını söyledi ve şunları ekledi.

 Regülasyon sayesinde, Bitcoin daha da değer kazanacak Herkes, düzenlemelerden korkuyor. Aslında tam tersi, bu iyi bir şey. Düzenleme piyasaya ne kadar erken girerse, Bitcoin, stablecoin’ler ve diğer tüm kripto para birimleri için o kadar iyi.

Ayrıca Belfort, gerçekçi olmayan Bitcoin ve Ethereum fiyat tahminlerini eleştirerek, piyasadaki analistlerin gerçekçi ve somut değerlendirmeden uzak durduğunu belirtti. Belfort, Bitcoin’in dijital altın rolünü üstlenmek için iyi bir konumda olduğuna inanırken, varlığın yıl sonuna kadar 45 bin ila 70 bindolar arasında işlem göreceğini tahmin ediyor. Belfort, lider altcoin Ethereum’un muhtemelen 3.700 ila 4.500 dolar arasında işlem göreceğini de sözlerine ekledi.

 Kripto para düzenlemesi tartışmaları alevleniyor

Belfort, kripto para piyasasının derhal düzenlenmesi çağrısında bulunarak, ABD senatörü Elizabeth Warren’a destek verdi. Warren’a göre, regülasyon piyasaya düzen getirecek. Warren, kripto para sektöründeki gelişmiş bir düzenleyici eksen çağrısında bulundu. Senatör, Uzun süre beklemenin finansal sisteme daha fazla zarar vereceğine dikkat çekiyor. Senatör, Bitcoin ve diğer altcoin’lerin yatırımcılara risk oluşturduğunu iddia ediyor.


Belfort Tether’in bir aldatmaca olduğu konusundaki ilk görüşünü sürdürdü. Tether hakkında yasal işlem yapılmamasına yönelik şaşkınlığını dile getirdi. Bu, Adalet Bakanlığı’nın Tether Ltd’nin yöneticileri tarafından ilk günlerinden itibaren olası banka dolandırıcılığını araştırdığı ortaya çıktıktan sonra geldi. Tether ise  iddiaları reddediyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!