Popüler Analistten Bitcoin, Ethereum ve Cardano Tahmini: Fırtına Öncesi Sessizlik!

Geniş kitleler tarafından takip edilen kripto trader’ı ve analist Michaël van de Poppe, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Cardano (ADA) için izlenecek fiyat seviyelerinin saptıyor.

Van de Poppe, Bitcoin (BTC)’in fiyat hareketlerini inceliyor

Geçtiğimiz pazar günü paylaştığı bir YouTube videosunda Michael van de Poppe, 127 bin abonesine Bitcoin’in son zamanlarda önemli bir fiyat alanını geri aldığını ve lider kripto para biriminin yeni bir ralli için hazırlandığını gösteriyor. Analist, Bitcoin fiyat hareketlerine yönelik şu açıklamayı yapıyor:

Dünkü yeniden test edilme gayet güzeldi. Bu nedenle fiyat aralığın (47.000-50.000 dolar) üzerine çıktı ve aslında istediğim seviyeleri (47.000 dolar) yeniden test ettik ve bu aşamada bu durum çok normal. Bitcoin piyasalarında bir miktar konsolidasyon elde ediyoruz… Bu yüzden benim için, 46.000-47.000 dolar arasındaki bu bölgenin tamamını izlemek çok önemlidir, bunun üzerinde kaldığımız sürece, 50.000 dolar olan yüksek aralıklara doğru devam edebileceğimizi ve sonra gideceğimizi varsayıyorum. Altcoin’lerin kesinlikle harika olacağı bazı yan hareketler elde edin. Ve 50.000 doların üzerine çıktığımızda, Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesine doğru geri döneceğini düşünüyorum.

Bitcoin ile ilgili incelemelerinin ardından Ethereum’a (ETH)’u inceleyen Van de Poppe, lider altcoin’in yeni zirvelere geçmeden önce 3.400 dolar seviyesini destek olarak görmek istediğini ifade ediyor. Van de Poppe Ethereum hakkında şu seviyeleri öngörüyor:

Bu benim baktığım seviye, 46.000-47.000 dolar arasındaki Bitcoin seviyesine çok benziyor. Bu tutarsa ​​ve Ethereum ile bu aşamadaki eğilimi tersine çevirdiğimizi görürsek, 3.840 dolardan 4.000 dolara kadar olan yüksek aralığa doğru devam edeceğimizi düşünüyorum.

Analistin incelediği diğer kripto paralar Ethereum ve Cardano

Trader, Bitcoin (BTC)’e karşı Ethereum’un 0.077 BTC seviyesinin (3.630 dolar) altında konsolide olduğunu belirtiyor. Kripto analisti, 0.072 BTC’de (3.394 dolar) destek bulmak için ETH/BTC’yi aradığını söylüyor. Ethereum ile Bitcoin’i karşılaştıran analist şöyle söylüyor:

Yani Ethereum için izlenmesi gereken kritik seviye, yaklaşık 0.072 BTC’ye (3.394 dolar) sahip olduğumuz bu bölgenin tamamıdır ve bu tutarsa, nispeten yakında yeni zirvelere sahip olacağımızı düşünüyorum.

Bitcoin ve Ethereum’u inceleyen Van de Poppe son olarak, Cardano (ADA)’nun analizini yapıyor. Kripto stratejisti, Cardano’nun geçen haftaki cansız performansına rağmen, Blockchain’de akıllı sözleşmelerin başlatılmasının ardından yeni bir destek seviyesi belirledikten sonra daha fazla yükseliş beklediğini söylüyor. Analist, Cardano için şu ifadeleri kullanıyor:

Cardano 1,90 dolar seviyesinin üzerinde kaldığı sürece, hareket etmeye devam edeceğini düşünüyorum. Şu anda ADA, akıllı sözleşmeleri başlattığımız gerçeğinden sonra yeni bir denge buluyor ve bu, devam etmeden önce genellikle hafif bir düzeltici hareketle gidiyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!