Analistler Açıkladı: Bu 5 Altcoin Projesinde Yükselişe Hazır Olun!

Kriptoarena.com olarak aktardığımız üzere birçok yatırımcı altcoin sezonunu dört gözle bekliyor. Bununla beraber analistlerde bu 5 altcoin projesi için yükseliş sinyalleri vermeye devam ediyor! Peki, bu 5 altcoin hangileri? İşte detaylar…

Analist: “Bu 5 Altcoin patlayabilir!”

Son haftalarda, kripto para piyasası olası bir altcoin patlaması beklentisiyle diken üstündeydi ve yatırımcılar ralliye öncülük etmesi muhtemel alternatif coinleri yakından takip ediyordu. Gerçekten de altcoinler, 2023’ün en iyi performans gösterenlerinden biri olan Bitcoin’den (BTC) spot ışıklarını çalmaya çalışarak dikkat çekmek için yarışıyor. Bu arada, kripto analisti Tolberti, 22 Temmuz’daki bir TradingView gönderisinde, kendilerini büyük bir çıkış için konumlandıran aşağıdaki beş altcoini belirledi.

Dogecoin (DOGE)

Memecoin Dogecoin (DOGE), kendisini destekleyen birden fazla katalizöre sahip olmasına rağmen son haftalarda yatay bir fiyat hareketi yaşıyor. DOGE’nin performansı genel piyasa gidişatından etkilenmekle birlikte, özellikle Tesla (NASDAQ: TSLA) CEO’su Elon Musk ile olan ilişkisine bağlıdır. Tarihsel olarak token, Musk ne zaman ondan bahsetse ya da onun hakkında konuşsa önemli ralliler göstermiştir. Böyle bir örnek, Tesla’nın kaynak kodunun hem Bitcoin hem de Dogecoin için destek içerdiğine dair haberlerin ortaya çıkmasının ardından DOGE’nin yükseldiği zamandı. Bu haber, ünlü elektrikli otomobil üreticisinin bu kripto para birimlerini geçerli ödeme seçenekleri olarak entegre etmeyi düşünebileceğine dair yaygın spekülasyonları tetikledi. Bu haberin bir sonucu olarak, token’ın piyasa değeri 1 milyar doların üzerinde arttı ve fiyatı 0,070 dolarlık direnç seviyesini aştı. Ayrıca, Musk’ın Scooby Doo’nun bir mem’ini tweetlemesinden kısa bir süre sonra token yükseldi ve sosyal medyadaki varlığının DOGE’nin fiyat hareketleri üzerindeki etkisini daha da vurguladı. Anlık olarak, DOGE 0,071 dolardan işlem görüyor. Haftalık grafikte ise DOGE neredeyse %3 oranında geriledi.

IoTeX (IOTX)

Nesnelerin İnternetine (IoT) odaklanan kripto para birimi IoTeX (IOTX), son haftalarda genel piyasa eğilimlerini büyük ölçüde yansıtan değişken fiyat hareketleriyle karşılaştı. Şu anda token, 0,1 dolardan işlem görmesinde önemli bir rol oynayan 0,05 dolarlık direnç bölgesini geri kazanmayı hedefliyor. IOTX’in değeri, güvenli ve ölçeklenebilir IoT çözümlerine yönelik artan talebe yakından bağlıdır. IoTeX, kendisini gelecek için dönüştürücü bir platform sunan, öncü bir blok zinciri olarak konumlandırıyor. IoTeX’in IoT cihazlarıyla sorunsuz bir şekilde entegre olarak güvenli ve verimli veri aktarımı ve iletişimini kolaylaştırması özellikle dikkat çekicidir. Blockchain teknolojisinin uygulanması, veri bütünlüğü, gizlilik ve birlikte çalışabilirliği sağlayarak IoT cihazları için güvenilir bir ekosistem oluşturuyor. Anlık olarak IOTX 0,02 dolar ve günlük %0,5’ten daha az bir kazanç yaşadı.

Fetch.ai (FET)

Fetch.ai (FET), yapay zeka ve blockchain’in entegrasyonuna öncülük ederek, otonom aracıların işbirliği yaptığı, veri alışverişinde bulunduğu ve merkezi olmayan makine öğrenimi algoritmaları ve dağıtılmış defter teknolojisi kullanarak karmaşık görevleri yerine getirdiği merkezi olmayan bir dijital ekonomi yaratır. Token’ın fiyatı, artan benimseme ve ortaklıklar gibi faktörlerden etkilenmektedir. Örneğin FET, gerçek dünya uygulamaları için Web3 teknolojisini geliştirmek ve kullanmak üzere Bosch ile ortaklık kurduktan sonra kısa süre önce değer kazandı. Buna ek olarak, Elon Musk xAI’yi popüler chatbot ChatGPT’ye alternatif olarak tanıttığında bir ralli gördü. Ancak FET, uzun vadede genel kripto piyasasına paralel olarak önemli kayıplar da yaşadı. Şu anda FET 0,22 dolar değerinde ve günlük kayıpları %0,5’in altında seyrediyor.

Litecoin (LTC)

Altcoin Litecoin (LTC) piyasanın önde gelen kripto paralarından biri olmaya devam ederken, son dönemdeki performansı iki haftadan kısa bir süre içinde gerçekleşmesi planlanan yarılanmayı çevreleyen olumlu duygularla destekleniyor. LTC’nin piyasadaki düşüşlere karşı hassasiyeti olsa da, genel hissiyat yükseliş eğilimini koruyor. Yarılanma etkinliğine doğru ilerlerken, Litecoin’in zincir üzerindeki gelişimi önemli ilerleme göstermeye devam ediyor. Ağ, 15 Temmuz’da 170 milyonuncu işlemini gerçekleştirerek tarihi bir kilometre taşına ulaştı. Bu, Litecoin için hızlı bir büyüme oranına işaret ediyor; yalnızca son yedi haftada 10 milyondan fazla işlem eklendi ve bu da her hafta bir milyondan fazla işlemin gerçekleştiği anlamına geliyor. Dikkat çekici bir şekilde, Litecoin 11 yılı aşkın bir süredir herhangi bir kesinti olmadan sürekli çalışma süresini korumuştur. Buna ek olarak, LTC, yarılanma olayı etrafında heyecan arttıkça artan balina aktivitesine tanık oluyor. Fiyat hareketi açısından, LTC 100 dolar işaretini hedefliyor. Anlık olarak LTC, günlük neredeyse %2’lik kazançla 93,65 dolar değerindeydi.

Cosmos (ATOM)

Cosmos (ATOM), bağımsız blockchainlerden oluşan birbirine bağlı bir ekosistem inşa etme vizyonuna sahip bir blockchain platformudur. Son zamanlarda token, kripto piyasasındaki genel eğilime meydan okuyarak yükseliş eğilimleri gösterdi. Piyasa analistleri iyimser ve ATOM’un 10 dolar sınırını aşmaya hazır olduğuna inanıyor. Geçtiğimiz ay boyunca ATOM, güçlü bir temel oluşturmak için özenle çalışarak piyasa dalgalanmalarının ortasında dayanıklılığını sergiledi. Son güncelleme itibariyle ATOM, haftalık %5’in üzerinde bir düşüşle 9,42 dolar değerinde.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!