Analiste Göre Bitcoin ve Bu 2 Altcoin Devasa Ralli İçin Hazırlanıyor

Popüler bir kripto analisti ve yatırımcısı, kripto pazarları güç belirtileri göstermeye devam ederken, Bitcoin ve iki büyük sermayeli altcoin projesi için büyük yükselişler öngörüyor.

Inmortal: Bitcoin parabolik bir yapı oluşturuyor

Altcoin Projesi LINK ve FTT için yükseliş öngören Inmortal müstear isimli analist, ayrıca Bitcoin (BTC)’in parabolik bir hareket için hazırlandığına dair işaretler gösterdiğini görüyor. Inmortal’a göre, mevcut fiyat hareketi, BTC’nin 2020’nin sonlarında kral kripto yaklaşık 26 bin dolardan 42 bin dolara büyük bir hamle başlatmadan önceki konsolidasyonunu hatırlatıyor. Konuya ilişkin olarak değerlendirmelerini paylaşan Inmortal şöyle belirtti:

Mevcut PA (fiyat hareketi) kaçınılmaz olarak bana Aralık 2020 PA’sını hatırlattı.
Direnç altında konsolidasyon, dikey birikim, yeniden birikim/ayı kapanı.
Parabolik bir aşamada en yaygın üç yapı.
Tabii ki, bu sadece bir fraktal. Fiyat aynı şekilde açılmayabilir.
Ancak yapıları karşılaştırmak piyasaya ilişkin yorumda bulunabilmemiz için her zaman faydalıdır.

Altcoin Chainlink (LINK)

Merkezi olmayan oracle ağı Chainlink (LINK)’e bir göz atan yatırımcı, güçlü bir yükselişi başlatmadan önce altcoin projesinin 30 doların altında konsolide olmaya devam etmesini beklediğini söyledi. Altcoin projesi ile ilgili olarak görüşlerini usta yatırımcı şöyle aktardı:

LINK’in burada gösterdiği gücü seviyorum.
Plan bu seviye etrafında birikiyor ve 35-44 dolar arasında satılıyor.

CoinGecko’ya göre, yazımızın hazırlandığı sırada altcoin Chainlink (LINK) 25,02 dolardan işlem görüyor. 35-44 dolara hareket, mevcut fiyatlardan %37-73’lük bir kazancı temsil ediyor.

FTX yerel tokeni FTT

Son olarak Inmortal, kripto türevleri borsası FTX için yerel token olan FTT’nin, son birkaç hafta boyunca BTC’nin piyasadaki hakimiyetinin ortasında en iyi performans gösterenlerden biri olarak göründüğünü belirtiyor. Tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 80 doların üzerine çıkmadan önce altcoin projesinin 57 dolar civarında dibe vurmasını bekliyor. Yerel token FTT ile ilgili olarak Inmortal şöyle eklemede bulundu:

FTT, BTC uçarken en güçlü alternatiflerden biri. Bu iyiye işaret.

CoinGecko’ya göre altcoin FTT yazımızın hazırlandığı sırada 56,89 dolardan işlem görüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!