Analiste Göre Bu Altcoin Bitcoin ve Ethereum’u Geride Bırakacak!

Önde gelen bir kripto yatırımcısı ve analisti, Ethereum (ETH) rakibi altcoin projesinin mevcut seviyesinin dört katından fazla yükselmeye hazır göründüğünü söylüyor. CoinGecko’ya göre Solana, yazımızın hazırlandığı sırada, Eylül ayındaki tüm zamanların en yüksek seviyesinden yaklaşık %2,1 oranında düşüşte ve şu anda 213,47 dolardan işlem görüyor.

Analist, Solana’nın hem BTC’yi hem de ETH’yi gölgede bırakacağını söylüyor

Smart Contracter takma adlı analist, 174.900 Twitter takipçisine altcoin Solana (SOL)’nın hem Ethereum (ETH)’u hem de Bitcoin (BTC)’i gölgede bırakacağını söylüyor. Ünlü yatırımcının hedef fiyatı şu anda 900 dolar. Analist, SOL için mevcut değerinden %360’tan fazla bir değer artışı öngörüyor. Öncelikle Elliot Wave teorisine göre değerlendirmede bulunan yatırımcı, altcoin Solana (SOL)’yı Ethereum ile karşılaştırdığında SOL’un boğa eğiliminde olduğunu, Bitcoin ile karşılaştırdığında ise yükselişe geçtiğini söylüyor. Elliot Wave teorisi, bir dizi dalga halinde grafiklerde kendini gösterme eğiliminde olan kalabalık psikolojisini kullanarak varlıkların nereye gittiğini belirlemek için kullanılıyor. Smart Contracter konu ile ilgili görüşlerini şu şekilde belirtiyor:

Aylık hatırlatma Solana (SOL) 900 dolar şaka değil, olacak… ETH/BTC çiftinde yükseliş görünüyor, SOL/BTC çiftinde de yükseliş görünüyor, SOL/ETH çiftinde de yükseliş görünüyor, bu nedenle doğal olarak SOL benim en büyük yatırımım. SOL’un, BTC ve ETH’den daha iyi performans gösterdiğine inanıyorum.

Altcoin SOL/ETH – Kaynak: Smart Contracter/Twitter

CoinGecko’ya göre Solana, yazımızın hazırlandığı sırada, Eylül ayındaki tüm zamanların en yüksek seviyesinden yaklaşık %2,1 oranında düşüşte ve şuanda 213,47 dolardan işlem görüyor. Smart Contracter, Solana’nın son dirilişinin, altcoin projesinin iki önemli direnç seviyesinin üzerine çıkmasından sonraki ilk günlerinde olduğuna inanıyor. Bu hususta ünlü yatırımcı şunları ekliyor:

İki farklı derecede SOL anahtarında kırılma ve düşüş trendleri var, bu kırılmadan sonra yükseliş daha yeni başlıyor.

Altcoin Solana – Kaynak: Smart Contracter/Twitter

Altcoin Solana, BNB grafiğini izlerse 900 dolarlık fiyat seviyesi kaçınılmaz

Popüler kripto yatırımcısı, Solana’nın geçen ay Binance Coin (BNB)’e benzer grafik davranışı sergilemeye başladığını ve bu yılın Ocak ve Mayıs ayları arasında %1600’ün üzerinde bir artışla rekor seviyeye ulaştığını söylüyor. Usta analiste göre eğer Solana, BNB kalıbını tekrarlarsa, 900 dolarlık bir fiyat seviyesi cepte olabilir. Bu beklentisini Smart Contracter şöyle ifade ediyor:

Aynı hisler, aynı anlatı… SOL, BNB’nin sahip olduğu koşuyu takip ederse, 900 dolara gidebilir.

Kaynak: Smart Contracter/Twitter

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Comments (1)
Add Comment